Predstavljanje knjige 'Male ideje za sretniji život'

Promocija knjige 'Male ideje za sretniji život' Tatjane Dijak održat će se u četvrtak, 4. veljače 2010. u 19 sati, u Galeriji Velvet (Dežmanov prolaz 9) u Zagrebu

Promocija knjige 'Male ideje za sretniji život' Tatjane Dijak održat će se u četvrtak, 4. veljače 2010. u 19 sati, u Galeriji Velvet (Dežmanov prolaz 9) u Zagrebu.

Knjigu predstavljaju: Sanja Doležal, urednica magazina Sensa Izabela Ivčić, urednica knjige Nives Tomašević i autorica.

Svatko od nas u životu se susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme. Izbor je vaš: možete pročitati knjigu i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje.

Uvodni dio svake od ideja predočava problem, a završetak teksta je prijedlog odnosno “ideja za rješenje toga problema” – koji čitatelja inspirira na buđenje nove energije i ponekad zamjenjuje prijatelja za kojeg ili nemamo vremena ili oni pak nemaju vrijeme za nas.

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije. Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere. Više o Tatjani možete doznati na njezinoj web stranici www.tatjanadivjak.hr, a njezin radi pratiti i putem Facebook grupe Tatjana Divjak Life Coach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2023 20:02