Geronimo

U Hrvatskoj je izašla nova slikovnica Davida Walliamsa, čije se knjige prodaju u golemim nakladama. Prodao je 45 milijuna knjiga

David Walliams, Geronimo

 /Mozaik
Ovu nadrealnu priču ilustrirao je Tony Ross, a za zabavan prijevod zaslužna je Melita Redžić Savičić

"Upoznajte Geronima, maloga pingvina koji ima samo jedan san u životu – letjeti. Ali svi znamo da pingvini ne mogu letjeti… Ili?" najavljuju iz Mozaik knjige.

"Geronimo: pingvin koji je mislio da može letjeti!" je nova duhovita slikovnica autora milijunskih bestselera Davida Walliamsa.

Njegova su djela prevedena na više od pedeset jezika, a samo je u Velikoj Britaniji prodano više od jedanaest milijuna primjeraka njegovih knjiga namijenjenih djeci.

Kritičari su njegove romane ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri prodao je više od 45 milijuna primjeraka diljem svijeta i osvojio mnogobrojne pohvale kritičara.

Ovu nadrealnu priču ilustrirao je Tony Ross, a za zabavan prijevod zaslužna je Melita Redžić Savičić. "Geronimo: pingvin koji je mislio da može letjeti!" je dvadeset i druga knjiga objavljena u Hrvatskoj jednog od najčitanijih pisaca dječje književnosti.

Ovo je savršen dar za mlađu djecu, koja će se bez sumnje hihotati iz stranice u stranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:23