KNJIGA SANJE PILIĆ

Upravo objavljen novi nastavak superpopularnog serijala o djevojčici Maši

Sanja Pilić objavila je preko 35 knjiga za djecu i odrasle i više od 30 slikovnica te je godinama najposuđivanija domaća autorica

 Darko Tomaš/Cropix
Ovo je čak dvadeset i prva priča o djevojčici koju poznaje svako dijete. Ovoga puta Maša svoje čitatelje vodi na putovanje u Split

Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj Sanja Pilić objavila je novi nastavak superpopularnog serijala o djevojčici Maši, roman "Maša i mobitel", objavili su iz njezine izdavačke kuće Mozaik knjiga. Ovo je čak dvadeset i prva priča o osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama uljepšava dječji svijet. Ovoga puta Maša vodi svoje male čitatelje na putovanje u Split. No kako je nedavno dobila mobitel, Maša sada može još i više istraživati te fotografijama zabilježiti sve one posebne trenutke.

I ova priča o malenoj i znatiželjnoj Maši pogodna je za učenje i vježbanje čitanja. Velika i lako čitljiva slova prilagođena su početnicima u čitanju, a priču prate i atraktivne ilustracije u boji poznatog ilustratora Nike Baruna.

image

Naslovnica nove knjige Sanje Pilić "Maša i mobitel"

Mozaik knjiga

Ove zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama. Djeca u Mašinim zgodama prepoznaju priče iz njihove vlastite svakodnevice.

U svojoj dugogodišnjoj spisateljskoj karijeri Sanja Pilić objavila je preko 35 knjiga za djecu i odrasle i više od 30 slikovnica. Djela ove autorice kritičari okrunjuju brojnim nagradama, a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:52