ČOVJEK JE ČOVJEKU VUK

'VUČINE: POVRŠINA' Sonja Gašperov predstavlja novi nastavak svog cijenjenog strip-serijala

Peti nastavak 'Vučina' pripovijeda o mračnim strastima, ženama s bičevima, mrganima pozlaćenog srca, krizi srednjih godina, tajnama iz prošlosti te o ljubavi, odanosti i roditeljstvu

Splitska umjetnica Sonja Gašperov poznata je kao autorica hvaljenog strip serijala 'Vučine', u izdanju nakladničke kuće 2x2 Vladimira Šagadina, u kojem vukovi personificiraju osobe iz svakodnevnog života i situacije u koje svatko od nas zapadne.

Najnoviji peti nastavak 'Vučina' priča je o ovim "nesretnim bićima koja se kriju u krznu, iza patentnih zatvarača", u kojoj Sonja Gašperov pripovijeda o mračnim strastima, ženama s bičevima, mrganima pozlaćenog srca, krizi srednjih godina, tajnama iz prošlosti te o ljubavi, odanosti i roditeljstvu.

Promocija strip-albuma 'Vučine: Površina' održava se sutra u 19 sati u zagrebačkom klubu Booksa u sklopu tribine Strip-tease Matka Vladanovića, uz gostovanje Sonje Gašperov.

Matko Vladanović, Vladimir Šagadin i Sonja Gašperov

Uz promociju novoga nastavka njenog serijala na tribini će biti riječi i o vlaškim krajobrazima iz stripa 'Vučine: Urlak' kao i o svakodnevnim zabilješkama iz stripa 'Vučine: Dnevnik'. K tome, razgovarat će se i o pravcu kojim idu Vučine, koje mnogi smatraju jednim od najboljih recentnih domaćih strip serijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:16