StoryEditor
LEGENDA DO LEGENDE

Megafestival kakav se ne pamti: Na istom mjestu Stonesi, Dylan, Young, McCartney...

Po LA Timesu, Dylan i Stonesi bi svirali 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada.
 Reuters

Organizatori festivala Coachella planiraju ove jeseni "megafestival" na kojem bi nastupilo šest svjetskih glazbenih legendi, piše časopis The Rolling Stone.

Los Angeles Times kao prvi, a zatim i ostali mediji, objavili su da bi Bob Dylan, The Rolling Stones, Paul McCartney, Neil Young, The Who i Roger Walters trebali nastupiti na festivalu od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella.

Vijest zasad nisu potvrdili ni promotori festivala ni sami izvođači. Službena objava očekuje se za nekoliko tjedana. Pokaže li se vijest točnom, bilo bi to prvi put da Dylan i McCartney nastupaju na istom mjestu, piše Billboard.

Legende bi nastupale na samo jednoj , svaka sa svojim cjelovitim koncertnim programom.

Po LA Timesu, Dylan i Stonesi bi svirali 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 11:10