JEDINSTVO OKUSA

Najpoznatije craft pivovare iz Hrvatske i inozemstva na BREWTAL Craft Beer Festivalu!

Rajska plaža u Loparu na otoku Rabu od 10. do 12. lipnja postaje mjesto BREWTALne zabave.

Od 10. do 12. lipnja svi ljubitelji piva, gastronomije i odlične zabave pozvani su na prvi BREWTAL Craft Beer Festival pod vrućim suncem na pješčanoj Rajskoj plaži. Kao što i pravi crafteri pažljivo stvaraju svoje pivo, organizatori pripremaju potpuno drugačiji pivski festival, s vrhunskom glazbenom produkcijom i atraktivnim ambijentom koji će oduševiti sve željne nezaboravnog provoda.

Raznovrsna zanatska piva jedinstvenog okusa rađena po posebnim recepturama pivovara koji teže kvaliteti piva zasigurno će privući sve pivoljupce. Preko deset najboljih pivovara nudit će svoje najzanimljivije pivske kreacije kroz tri dana BREWTALnog festivala – radi se o Zmajskoj pivovari, Novoj rundi, Pivnici i pivovari Medvedgrad, Pivionici, Križevačkoj pivovari, Daruvarskoj pivovari, Aircraftu, pivovari Bad brewery, Ferdinandu, Kabinetu i Visibabi.

U Loparu sve posjetitelje očekuje i inovativna lokalna mediteranska kuhinja s raznim delicijama s roštilja. Slasne sipe, svježe školjke, mirisna svinjska rebrica te potpuno nove slatko-ljuto-slane kombinacije bit će pravi dodatak biranim BREWTALnim pivima.

“Na BREWTAL Craft Beer Festivalu neće se samo točiti omiljene craft pive, nego će svi posjetitelji moći uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi koja će se sljubiti s pivima raznih okusa i boja”, naglašavaju organizatori i dodaju: “Kupanje u kristalno čistom moru, sunčanje i plesanje do zore uz poznate bendove i DJ-e garancija su sjajnog vikend-provoda na Rabu.”.

Naime, prvi dan Festivala otvorit će veliki koncert grupe Stampedo, čija je pjevačica Ivanka Mazurkijević i domaćica Festivala, dok će u subotu svoje nezaboravne hitove zapjevati i Marijan Ban i Diktatori.

Ulaz na Festival je besplatan, a organiziran je i autobusni prijevoz iz Zagreba, Rijeke i Splita. Posjetitelji mogu rezervirati svoj smještaj u hotelu ili kampu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Projekt organizira Katapult promocija d.o.o. uz potporu Turističke zajednice grada Raba i Turističke zajednice općine Lopar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:18