U IŠČEKIVANJU DRUGOG ALBUMA

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU BORISA ŠTOKA 'Ima puno više ritmike, možda je malo drugačija od klasične pop forme, ali tu je moja prepoznatljiva estetika'

 
Boris Štok
 PROMO

“Uvijek dio mene” fantastičan je novi singl Borisa Štoka kojim se ovaj riječki glazbenik približava drugom studijskom albumu, predviđenom za kraj godine.

Nova pjesma već na prvo slušanje ulazi u red najboljih Borisovih radova, kako iz solo karijere, tako i iz vremena benda Quasarr.

- Definitivno ima puno više ritmike, možda je malo drugačija od one klasične pop forme, ali svakako sadrži moju prepoznatljivu estetiku. Glazbu sam napisao zajedno s Darkom Terlevićem, tekst je moj, dok je za miks zaslužan Matej Zec. Išli smo tragom ritmike i zvuka grupe Moloko i Kate Bush, opet respektirajući melodiju i tekst što je nametnulo aranžman - kaže Štok.

“Uvijek dio mene” zasad je samo radijski singl, bez videospota i ukupno je treća pjesma predstavljena u posljednjih nekoliko mjeseci. Počelo je u listopadu s “Još uvijek”, electro pop duetom s Natašom Janjić Medančić, a nastavilo se prije mjesec dana izvrsnom, ali neobičnom reinterpretacijom klasika “Love Will Tear Us Apart” benda Joy Division.

Svi radovi naći će se na Borisovu drugom studijskom albumu, nasljedniku “Ispod kože”, koji je ovjenčan Porinom za najbolje alternativno izdanje 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:18