KONCERT U INTIMNOJ ATMOSFERI

VIDEO: BOA STIŽE U JABUKU Veza između benda i kultnoga kluba, koji nastavlja s proslavom 50. rođendana, traje već desetljećima

 
 Promo

Jabuka nastavlja s proslavom jubilarnog 50. rođendana, a u sklopu serije koncerata na njezinu pozornicu dolazi legendarni bend Boa. Predvodnici hrvatskog art rocka nastupit će u petak, 13. travnja, u 21 sat u intimnoj atmosferi kluba na zagrebačkom Jabukovcu.

Boa će se s publikom prisjetiti starih vremena, proći kroz glazbenu karijeru i zasvirati najveće hitove. Veza između benda i Jabuke traje već desetljećima.

- Naš menadžer krajem '80-ih bio je Pavao Pajo Podolski, koji je i tad, kao i danas, bio važna osoba u Jabuci, jedan od ljudi koji se brinuo o klubu i organizirao koncerte, DJ večeri, partyje..., tako da smo tad mogli vježbati u Jabuci koliko smo htjeli. Sad se više ne mogu prisjetiti točnog broja, ali do sad smo ondje svirali barem dva puta - kaže Zvonimir Bučević Buč, basist Boe.

Promo

Mladen Puljiz (vokal), Slavko Remenarić (gitara), Zvonimir Bučević Buč (bas gitara), Petra Oreč (vokal), Dražen Šolc (bubnjevi) i Ivan Čačić (klavijature) - to je postava koja je prošle godine u Tvornici snimila blue-ray video izdanje "Boa u Tvornici Live" povodom 30 godina od objavljivanja prva dva albuma benda.

- Kako Jabuka slavi svoj 50. jubilej, Pajo nas je zamolio da i mi sudjelujemo u koncertnoj proslavi tog stvarno velikog događaja. Malo koji klub u ovome dijelu Europe može se podičiti činjenicom da već toliko dugo postoji i uspješno radi - rekao je Buč.

Boa će u petak odsvirati poznate hitove: "Milion", "Jer ljubav je", "Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", ali i nekoliko novijih pjesama s posljednja tri studijska albuma: "Glazba dok traje", "Čovjek sa zvijezda" i "Nešto se promijenilo".

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 80 kuna u sistemu ticketshop.hr i na blagajni kluba. Nakon nastupa Boe zabava se nastavlja uz Alena Štefanca.

U subotu, 14. travnja, u sklopu Discorrosion Partyja, zagrijavat će se za rasprodani zagrebački koncert Editorsa u Tvornici 17. travnja, kad će DJ End puštati njihove najveće hitove uz promociju novog albuma "Violence". Discorrosion Party osmišljen je kao party za ljubitelje synth-pop zvuka osamdesetih, ali i simpatizere novoga disco zvuka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:12