U BOĆARSKOM DOMU

VIDEO: BROJIMO SITNO DO TREĆE BRIJAČNICE Poznat cijeli program i satnica popularnog zagrebačkog zimskog festivala

 
The Miceks
 PROMO

Brijačnica počinje u petak, 19. siječnja, u zagrebačkom Boćarskom domu, a pripreme za festival službeno su gotove. Objavljena je satnica i dodan je još jedan bend koji će svirati u subotu, drugog dana Brijačnice.

Sfumato je zagrebački bend koji djeluje unutar popularnog kolektiva JeboTon. Uglavnom sviraju instrumentalni schizo-funk čiji groove brzo i lako osvaja. Iza sebe imaju puno svirki u raznim zagrebačkim klubovima, a sad ih imate priliku poslušati i na pozornici Brijačnice.

I sami bendovi su istaknuli kako su i više nego spremni za Brijačnicu - neki od njih predstavit će i novu glazbu, a jedan od njih je Artan Lili, bend koji domaća publika sve više voli. Prije nekoliko tjedana objavili su novu pjesmu "Nije svejedno", koju su napravili na telefonu te su čitav spot snimili u jednome kadru. Pjesma će se naći i na njihovu novom albumu koji izlazi ove godine.

Belgijski indie rock bend Intergalactic Lovers vraća se u Zagreb poslije dvije godine, a publika će na Brijačnici premijerno moći poslušati njihov novi album "Exhale" objavljen u rujnu prošle godine.

Novosti su prošli tjedan predstavili i zagrebački Slow Motion Suicide, koji imaju novi singl i spot "Fortress Made Of Ice". Singl je skinut s njihova prvog albuma objavljenog 2016. godine, a kako zvuče, možete čuti u subotu, 20. siječnja, u Boćarskom domu.

Novi bend Alena Kraljića, The Miceks, posljednjih nekoliko mjeseci marljivo radi na novim pjesmama, a da je riječ o iskrenom rock n' rollu, moći će se uvjeriti i zagrebačka publika na Brijačnici. Osim spomenutih bendova, publika će na pozornici Boćarskog doma moći čuti stare, ali i nove hitove bendova Antenat, She Loves Pablo i Rizol. Headlineri prve večeri Brijačnice su Partibrejkers i M.O.R.T., a Vlatko Stefanovski Trio i Kawasaki 3P druge večeri.

Program treće Brijačnice kreće u petak u 20,15 sati nastupom benda Rizol; u 20,55 slijede The Miceks, u 21,35 Artan Lili te u 22,15 Intergalactic Lovers. Prvi headlineri, beogradski Partibrejkers, na scenu se penju u 23,05, a svirka posljednjeg izvođača dana, grupe M.O.R.T., planirana je u 00,15.

Subotnji raspored započet će Sfumato u 20,15 sati, a poslije njih redom sviraju Slow Motion Suicide u 20,50, She Loves Pablo u 21,20, Vlatko Stefanovski Trio u 22,15, Antenat u 23,05 te Kawasaki 3P, koji će nastupom od 23,55 zatvoriti treću Brijačnicu.

Ulaznice za festival su u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kuna do samog dana festivala, kada će iste stajati 90 kn. Festivalske će do 19. siječnja koštati 120 kuna.

Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i www.entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:44