JONATHAN

VIDEO: DVA DATUMA U SAXU! PRIJE AMERIČKE TURNEJE Hvaljeni riječki rokeri potvrdili nove koncerte u Zagrebu

 
 Promo

Grupa Jonathan vraća se u zagrebački klub Sax! 1. i 2. ožujka sljedeće godine, na dva nastupa točno uoči odlaska na američku turneju.

Klub u Palmotićevoj ulici jedno je od mjesta na kojima su Jonathan zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani. Nakon odlične svirke na 14. Pozitivnom koncertu gdje su, uz Editorse, bili highlight prve večeri, bend se odlučio na još jedan intimniji susret sa zagrebačkom publikom. Koncerti će se dogoditi neposredno prije odlaska u SAD, gdje će Jonathan odsvirati turneju od desetak stanica, među kojima se već ističu nastupi na uglednom SXSW festivalu u Austinu.

Kraj 2018. vrijeme je godišnjih zbrajanja, pa se tako njihov aktualan album "To Hold", koji je i po izlasku uhvatio odlične kritike, već našao na nekoliko prvih top lista najboljih izdanja.

Za svaki od nastupa u prodaji će se naći limitiran broj od 300 ulaznica, po cijeni od 60 kuna u pretprodaji, odnosno 80 kuna na dan koncerta.

Kupiti se mogu na blagajni Saxa! u Palmotićevoj 22. Više informacija možete dobiti na broju telefona 01/4872 836 ili na web stranicama kluba www.sax-zg.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:09