IKONA ŽANRA

VIDEO: HIP-HOP IKONA DJ JAZZY JEFF DOLAZI U ZAGREB! Zvijezda serije 'Princ iz Bel Aira' i dobitnik Grammyja priprema spektakl u The Garden Breweryju

 
DJ Jazzy Jeff
 Promo

DJ Jazzy Jeff, jedna od najvećih ikona hip-hop glazbe, dolazi u zagrebački The Garden Brewery u ponedjeljak 30. travnja 2018.

Iako poznat po ulozi u hit TV seriji "Princ iz Bel Aira", Jazzy Jeff (53) ujedno je i hip-hop pionir te ikona žanra, dobitnik tri Grammyja, tri American Music Awards nagrade, dvostruki dobitnik NAACP i Soul Train Music Awards, a osvojio je i MTV Music Award. Jedan je od najuspješnijih turntablista na svijetu i svoje vještine usavršavao je desetljećima.

Njegova suradnja s Willom Smithom u DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince obilježila je karijeru obojice. Izdali su nekoliko zlatnih i platinastih albuma te singlova '80-ih i '90-ih, a prvi Grammy osvojili su za rap singl "Parents Just Don't Understand”, dok je drugi pokupio hit "Summertime", njihov najuspješniji singl koji je završio i na 4. mjestu Billboardove ljestvice najboljih 100.

Jazzy Jeff nastavlja izdavati sjajne albume poput "The Return of the Magnificent", a popis suradnji broji i sjajna imena kao što su Kenny Lattimore, Tatyana Ali i soul božica Jill Scott. Solo projekti, suradnje, mixtapeovi te live nastupi i dalje stavljaju Jazzyja Jeffa na sam vrh glazbene scene, a unatoč nevjerojatnom uspjehu, on se i dalje bavi ovime iz istinske ljubavi prema glazbi.

Antun Cerovecki
The Garden Brewery

Dvorište The Garden Breweryja na Žitnjaku ugostit će glazbenu legendu, a nastup pod otvorenim nebom prava je pozivnica za proljetno druženje. Koncert će biti pogonjen moćnim Funktion One sustavom, a uz sve to, sprema se i roštilj te uvijek sjajna ponuda The Garden Brewery craft piva.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti za 90 kuna, i to za najbržih 300 kupaca. Nakon toga, za njih će trebati izdvojiti 120 kuna, dok će na ulazu cijena biti 150 kuna. Karte su dostupne i u sustavu Entrio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:35