NOVI SINGL

VIDEO: JER OSMI MART JE SVAKI DAN! Kandžija i Gole žene objavili ljubavnu posvetu ženama 'Magična butra'

 
 Promo

Kandžija i Gole Žene objavili su prvi singl nakon hvaljenog albuma "Nema labavo" iz 2015. godine te samostalnog Kandžijinog albuma "Beton" koji je izletio kao "tvrdo" iznenađenje prošle godine. Pjesmom "Magična butra", na veliku radost fanova, najavljuju nove singlove te novi album do kraja godine.

Predivnu ljubavnu posvetu Kandžija i Gole žene namjerno nisu objavili za Dan žena, već dan poslije, jer vjeruju da je svaki dan njihov.

- Napravili smo jako opuštenu i 'feel good' pjesmu koja nije usiljena nego iskrena, što i nije toliko lagano koliko se čini. Sve je opušteno, prirodno, u našem stilu, što nam je vrh. Gole žene sad su jače nego ikad, a ja sam dotakao poeziju kakvu nisam čuo dosad - rekao je Kandžija.

- Sve je snimljeno, miksano i masterirano u studiju kod Luke Tralića Shota i mislim da prvi put zvučimo bolje na snimci nego uživo. Na spotu se radilo jako dugo, sudjelovalo je puno ljudi i hvala im puno svima, od statista, do postprodukcije i dizajna. Montažu je radila Maida Srabović, dizajn Demijan Bačić, koji je napravio i možda najbolji omot prošle godine, a gifove od plišanih organa radio je Martin Peranović - dodao je Kandžija.

Glazbeniku će ovo biti sedmi studijski album, od čega treći s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip hop scenu objavom solo albuma "Beton" bez prethodne najave s kojeg je objavio singlove "Grah" i "Trube".

S tim albumom bio je nominiran u kategoriji "Rap&Off izvođača godine" na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi Rock&Off početkom godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. veljača 2024 05:28