GK JABUKA

VIDEO: KOJOTI U KULTNOM ZAGREBAČKOM KLUBU 'KOJI NE TRULI VEĆ 50 GODINA' Stižu u punoj snazi, spremni ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock'n'roll

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Bend Kojoti nastupit će u petak, 23. ožujka, u GK Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu slavljeničkoga programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba. Početak koncerta zakazan je za 21 sat, a broj ulaznica je ograničen.

Kojoti su svoj put nakon tri uspješna albuma ''Kojoti'', ''Halucinacija'' i ''Sex Disco Kung Fu'' iznenadno završili krajem 1999. godine. Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina, sve do sjajnoga povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanoga početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskoga doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su "razvalili", što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske te regije.

Promo

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je bila potpuno spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima "Mi ne pripadamo tu" i "Nova riječ'', koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznoga, trostrukog CD box seta "Dragocjeno Raskošno Blistavo" (Dancing Bear Music). A cijela ta povratnička priča zaokružena je koncertom u Velikom pogonu Tvornice Kulture 9. prosinca 2017.

Bend je trenutačno u finalnoj fazi priprema za objavu prvoga LP-a; best of kompilacije, koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena ''13''.

Treći singl "Ljubav u kvaru" također je skoro pa spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novoga albuma, koji bi mogli dočekati krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina - stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock'n'roll.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:47