VOLE IH I PUBLIKA I KRITIČARI

VIDEO: LIKA KOLORADO HRVATSKA JE INAČICA EDITORSA I THE NATIONALA Promociju sjajnog albuma prvijenca imat će u zagrebačkom KSET-u

 
 Igor Ilić

Lika Kolorado, zagrebačka indie rock četvorka neobičnoga imena, kroz dvije godine od svoga prvog istupa na glazbenu scenu stekla je status perspektivnog benda sa sjajnom budućnošću!

Ušuljali su se tiho, o njihovim energičnim nastupima i odličnim singlovima govorilo se sve glasnije, da bi početkom veljače Lika Kolorado "zaurlala" svojim fantastičnim debitantskim studijskim izdanjem.

Album "Smiješ zaurlat", objavljen 2. veljače u nakladi Aquarius Recordsa/Classic Recordsa, osvojio je i publiku i glazbenu kritiku, koja mu jednostavno ne pronalazi manu. Singlovima "Kralj", "Smiješ zaurlat", "Sigurno" i "Samuraj" dobili su nas na prvu, a cijela slika zaokružena je s još šest kratkih umjetničkih skica koje vibriraju u svojoj živosti i emociji.

Da se radi o intrigantnom glazbenom prvijencu postalo je jasno i kad su krenule usporedbe s najboljim izdanjima Ramireza, Pips Chips & Videoclipsa, pa i svjetskih velikana poput Editorsa i The Nationala.

Kako ne biste propustili budućnost u nastajanju i na vrijeme otkrili ovaj odličan zagrebački bend, Lika Kolorado spremna je testirati svoj prvijenac pred publikom u kultnom studentskom klubu. Promocija albuma održat će se već u petak, 9. ožujka, u zagrebačkom klubu KSET.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji mogu se nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta njihova cijena biti 30 kuna.

Lika Kolorado su Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

Popis pjesama:

1. Gas

2. Sretna stvar

3. Sigurno

4. Glad

5. Kralj

6. Samuraj

7. Smiješ zaurlat

8. Sanjao sam te

9. Jelda, jelda

10. Miris auta moje majke

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:49