OSVJEŽENJE NA SCENI

VIDEO: MARY MAY U MOČVARI Vlasnica jednog od najboljih albuma u 2018. godini prvi put samostalno nastupa u Zagrebu

 
Mary May
 Promo

- Iako pjesme Mary May donose zamjetnu količinu tuge, ona nikad nije deprimirajuća, nego uznosita, jer ju je ona uspjela izraziti i time kao da je izrazila dio naše tuge - ovako se govori o albumu koji će Mary May predstaviti s bendom na novom izdanju Začarane Močvare.

Kritičari su se složili kako se radi o velikom otkriću koje je došlo nenajavljeno i opilo nam sva čula te jednom on najljepših kantautorskih debi izdanja unatrag zadnjih deset godina, a priliku da se možda posljednji put prije Valentinova zaljubite u glazbu koju stvara ova talentirana glazbenica imat ćete 13. veljače u zagrebačkoj Močvari.

Bit će to prvi samostalni koncert, ujedno i službena promocija albuma "Things You Can't Put Your Finger On" , a što nas očekuje u Močvari, Mary May dala je naslutiti nedavno u Tvornici kulture, kad je nastupila prije Stray Dogga. Ako je ono bilo zagrijavanje, što nas onda tek čeka u Močvari?!

Mary May javnosti se prvi put predstavila u travnju prošle godine singlom "Softest Tune" koji je jednoglasno osvojio kritičare. Uslijedili su nastupi na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla.

Krajem listopada 2018. godine objavila je album prvijenac "Things You Can't Put Your Finger On" koji je opravdao sva očekivanja te je od strane više portala (DOP Magazin, Music Box, Muzika.hr, Ziher.hr) proglašen među najboljim izdanjima 2018. godine.

Uživo nastupa s bendom koji sačinjavaju sjajni glazbenici - Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.

Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti isključivo na ulazu u Močvaru na dan koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2022 07:52