PJEVAT ĆE NAJVEĆE HITOVE

VIDEO: OBOŽAVANI LATINO ZAVODNIK PONOVNO U ZAGREBU! Miljenik žena Enrique Iglesias poslije četiri godine sa spektakularnim showom vraća se u Arenu

 
Enrique Iglesias
 Carlos Alvarez / Getty Images

Ikona glazbene scene i svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb. Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održat će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019. Turneja imena “All The Hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju. Ulaznice su u prodaji od utorka, 5. ožujka, u pretprodaji preko Enriqeove službene stranice www.enriqueiglesias.com, a od četvrtka na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Promo

Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi i u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput "Bailamos", "Rythm Divine", "Be With You", "Duele El Corazon", "Subeme La Radio", "El Baño", "Hero" i "Bailando" - upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.

Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu i LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete i pirotehnike nego do sada. Uz nezaboravne hitove, produkciju, energičnog i seksi Enriquea, taj koncert bit će nezaboravan.

Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dva Grammya i osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada - ovaj latino lover, s više od 100 milijuna prodanih albuma, milijunima obožavatelja diljem svijeta, više od 2,6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na YouTubeu 'Bailando'', u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je s mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

S turnejom “All The Hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert. Sjetimo li se samo posljednjeg rasprodanog koncerta, već je sada jasno da će se i za ovaj tražiti ulaznica više.

A ulaznice u posebnu prodaju kreću 5. ožujka preko stranice www.enriqueiglesias.com na kojoj će svi najveći fanovi moći kupiti ulaznice s 50 kuna popusta po odabranoj kategoriji. Posebna prodaja počinje 5. ožujka u 10 sati i traje do 7. ožujka u ponoć. U redovnu prodaju ulaznice kreću u četvrtak 8. ožujka od 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventim te na www.eventim.hr. A cijene su sljedeće:

Fan pit : 559 kuna

Parter : 359 kuna

Tribina dolje: 489 /399/ 359 kuna

Tribina gore: 289/ 249 kuna

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:06