KLUPSKA TURNEJA

VIDEO: ROCK SILA KOJA DIŽE IZ MRTVIH Beogradski Repetitor u tri dana svira u tri zagrebačka kluba

 
 Promo

Vanserijski beogradski garažni-postpunk-noise trio Repetitor održat će trodnevnu zagrebačku turneju na kojoj će u tri dana zajedno sa svojim fanovima napraviti kaos u tri kluba - 18. listopada u Attacku, 19. listopada u KSET-u te 20. listopada u Vintage Industrialu.

Promo

Povratak u zagrebačke klubove inspiriran je prošlogodišnjom beogradskom turnejom s konceptom od tri dana u tri kluba u istome gradu, gdje su raspametili publiku željnu još bližeg kontakta i intimnijeg susreta s ovom rock silom koja "diže iz mrtvih". Hipnotizirajuća i opasna energija Repetitorova koncerta često proključa do usijanja i na ogromnim pozornicama, pa je povratak u klupsko okruženje iz kojega su zapravo potekli garancija dobroga provoda i događaj koji se nipošto ne propušta.

U Zagrebu su svoje prvo klupsko predstavljanje imali još na početku karijere, baš u KSET-u prije devet godina. Danas, nakon više od desetljeća na sceni, tri studijska albuma te bezbroj nastupa, Repetitor su izrasli u jedan od nesumnjivo najboljih live bendova ovih prostora, a i šire. Mapa turneja, odsviranih koncerata i sjajnih recenzija širila se po cijeloj Europi, dok veliki bendovi poput Arcade Fire, Oh Sees ili Mudhoney traže da im budu lokalna podrška na koncertima. Od Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Francuske, Italije, Austrije, preko Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke sve do zemalja Baltika, Rusije, pa čak i Kine, Repetitor svugdje ruše jezične barijere i ostavljaju publiku željnu da čuje još. Milena Milutinović, Ana-Marija Cupin i Boris Vlastelica zaista čine dokazanu divlju mašinu koja se na pozornicama osjeća kao kod kuće.

Promo

Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice iznosi 70 kuna u pretprodaji (Dirty Old Shop - Tratinska 18, Zagreb), a 90 kuna na ulazu. Komplet karata za sva tri koncerta po cijeni od 180 kuna moći će se kupiti isključivo u pretprodaji te je broj tih kompleta izuzetno ograničen. Na sva tri koncerta support eksplozivnom trojcu pružit će bendovi čija će imena biti naknadno otkrivena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 16:50