JAK VOKAL DOMAĆE ROCK SCENE

VIDEO: VRLO USPJEŠNA GODINA ZA BORISA ŠTOKA Novi singl i album stižu na jesen, potvrđen koncert u Tvornici kulture 26. listopada

 
Boris Štok
 Marko Todorov / CROPIX

Riječki glazbenik Boris Štok vraća se u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak, 26. listopada.

U otprilike godinu dana, koliko je prošlo od Štokova zadnjega nastupa u Tvornici (4. studenog 2017.), puno toga promijenilo se na bolje u karijeri ovog izuzetno talentiranog glazbenika.

Odličan EP "Puls", praćen singlovima "Ove misli", "Kao mi", "Ispod kože", "Tišina" i "Voli me još ovu noć", instaliranih u eter većine domaćih radio postaja, potvrdio je Borisovu autorsku superiornost. Dodana vrijednost stigla je i od strane drugih glazbenika kroz remixeve (Blacksoulov "Ispod kože") i fantastične suradnje (bend Chui u singlu "Pogledaj") te od YSL-a, čiji je ambasador brenda Riječanin postao prije nekoliko mjeseci.

Dugosvirajući nasljednik EP-a već se naveliko priprema, a najavljen je sjajnom obradom pjesme "Baby, Baby" legendarnih Idola. Sljedeći singl planiran je za kraj rujna, kao uvod u album koji će biti objavljen prije zagrebačkoga koncerta.

Nastup u Tvornici kulture 26. listopada bit će jedan od ključnih Borisovih koncerata u 2018., godini u kojoj je, između ostaloga, već zabilježio nastup prije benda Hurts na Sea Star Festivalu u Umagu, a očekuje ga i svirka uz kantautoricu LP na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 25. srpnja.

Ulaznice po cijeni od 45 kuna u prodaji će se naći od srijede, 20. lipnja. Na dan koncerta za njih će trebati izdvojiti 60 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13) te sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:34