SKRIVENA IMOVINA

A LAGAO JOJ JE DA JE OSTAO BEZ IČEGA Bivša supruga tragično preminulog tajkuna tvrdi da je pronašla 187 milijuna funti njegovog sakrivenog novca

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 07: Scot Young and Noelle Reno attend the LBD by L.K.B cocktail launch party at L.K. Bennett on October 7, 2014 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images for L.K. Bennett)
 Chris Jackson / 2014 Getty Images

Smrt Scota Younga, koji je prošle godine u prosincu pronađen nabijen na šiljke ograde ispred svog stana u Londonu, i dalje izaziva veliku pozornost.

Nakon što je policija zaključila da je riječ o samoubojstvu, tijekom vremena pojavljivalo se nekoliko teorija o smrti britanskog tajkuna, a jedna od njih je bila da je Young bio povezan s jednom od poznatih obitelji organiziranog kriminala.

Sada se opet javila i njegova bivša supruga koja tvrdi da je pronašla njegovih sakrivenih 187 milijuna funti, piše Daily Mail.

Michelle Young tvrdi da je novac bio sakriven na britanskim i američkim bankovnim računima, a tvrdi i da nikad nije dobila novac koji joj je pripao brakorazvodnom parnicom.

Scot i Michelle imali su jednu od najdužih bračnih parnica u Velikoj Britaniji. Poslije sedam godina borbe, sudac je naložio Scotu da dio svoje imovine vrijedne 400 milijuna funti prepusti bivšoj supruzi, pa je Michelle 2013. dobila 20 milijuna funti.

Tijekom suđenja Young se predstavljao kao propali tajkun koji je zbog krivih poslovnih poteza sve izgubio, a Michelle ga je optuživala da sve izmišlja kako joj ne bi dao ono što joj pripada.

Par je u braku bio 11 godina, a razišli su se 2006. godine. Zajedno su dobili dvije kćeri. U trenutku smrti Scot je živio s djevojkom Noelle Reno s kojom je bio u vezi od 2009. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:40