ZAŠTITA

BISER protiv virusa COVID – 19: Vrhunska kvaliteta i učinkovita zaštita

 

Korištenje ovih proizvoda ne ostavlja štetne posljedice na koži ili površinama te su odlična prevencija protiv virusa i bakterija. Također se preporuča osobama osjetljivim na alkohol

Iskra Zelina Kemijska Industrija d.o.o jedan je od vodećih proizvođača visokokvalitetnih kemijskih proizvoda, čija tajna uspjeha se krije u tradiciji dugoj 150 godina. Svoju proizvodnju temelje na posvećenosti kupcima kao i kontinuiranom razvoju i praćenju novih tehnologija.

Proizvode cijeli niz proizvoda za primjenu u gotovo svakom segmentu života. Od sredstava za čišćenje u domaćinstvu preko boja i lakova, zaštite bilja, svijeća i niza drugih proizvoda.

Coronavirus COVID-19 nam pokazuje da moramo biti svjesni važnosti domaće proizvodnje, te biti što manje ovisni o uvozu. Prema riječima predsjednika uprave, g. Ivana Krišto, ovo je vrijeme kada treba djelovati brzo.

Kako smo radili na redizajnu ambalaže tekućih sapuna, pandemija je samo ubrzala stvar, te smo osim s dezinficijensima izašli s linijom antibakterijskih tekućih sapuna. Kao i ostali proizvođači u početku smo imali problema s nabavom alkohola kao glavnog sastojka naših dezinficijenasa, ali dobrom organizacijom uspjeli smo savladati taj problem te smo uvišestručili proizvodnju.

Svi naši proizvodi udovoljavaju normi za procjenu baktericidne djelotvornosti HRN EN 1276:2019 i normi za procjenu fungicidne djelotvornosti HRN EN 1650:2019, koje potvrđuju učinkovitost proizvoda u uklanjanju bakterija, gljivica i virusa. Uz proizvode na bazi alkohola u ponudi imamo dezinficijense na bazi benzalkonijevog klorida kojeg preporučuje Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC). Bezalkonijev klorid odličan je dezinficijens te je osnovni sastojak mnogih dezinfekcijskih sredstava, iako su bezalkoholni dezinficijensi učinkovito uklanjaju bakterije, gljivice i viruse. Njihovo korištenje ne ostavlja štetne posljedice na koži ili površinama te su odlična prevencija protiv virusa i bakterija. Također se preporuča osobama osjetljivim na alkohol.

Proizvodnju smo osigurali u dvije i tri smjene kako bismo zajedničkim snagama zadovoljili povećanu potražnju za našim proizvodima.

Osnovna zadaća nam je bila osigurati vrhunsku kvalitetu i učinkovitu zaštitu. U početku je sva naša proizvodnja bila usmjerena na domaće tržište, da zadovoljimo potrebe svojih partnera.

Trenutno izvozimo naše proizvode na područje jugoistočne i srednje Europe, a nakon robotizacije naših pogona moći ćemo brže i efikasnije odgovoriti na sve veće zahtjeve tržišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:47