HVALI SE AVANTURAMA

BOGATAŠ S KONOBARICOM PUTUJE SVIJETOM, DOK BIVŠA S DJECOM JEDVA ZARADI ZA STANARINU 'Život bi trebao biti jedan veliki godišnji odmor'

 Facebook

Alysha Bishop je 2013. godine upoznala Petera Ainswortha, nasljednika čije je bogatstvo obitelj stekla zaradom na poker aparatima.

Peter je svoju bivšu partnericu Alice McClure zbog Alyshe ostavio dva mjeseca nakon što je s njom dobio dijete. Tada je punio medijske stupce jer ostavio majku svoh djeteta koja ga je javno optuživala za zanemarivanje njihove kćerke zbog putovanja s Alysh.

Facebook

Foto: Facebook

No, kako piše Daily Mail, nije puno žalio zbog svoje odluke jer je ubrzo nakon toga viđen na odmoru sa sadašnjom partnericom.

Prije veze s Peterom Alysha je bila konobarica u noćnom klubu, a nakon što je započela vezu s njim krenula je i njezina prava životna avantura.

U proteklih godinu dana Alysha je posjetila 16 zemalja i neke od najljepših lokacija na svijetu.

Facebook

Foto: Instagram

- Život bi trebao biti jedan veliki godišnji odmor - stoji u opisu njezinog Instagram profila.

Brojne fotografije svih avantura kroz koje je prošla s Peterom podijelila je na društvenim mrežama. Boravili su na privatnim otocima i egzotičnim destinacijama u Južnoj Africi.

Njezina putovanja uključuju letove privatnim zrakoplovima, boravak u luksuznim hotelima i na privatnim otocima.

Iako nije poznato je li par još zajedno, Alysha je fotografije s Peterom dijelila do srpnja prošle godine.

Facebook

Foto: Instagram

Peterov način života nikako se nije svidio njegovoj bivšoj djevojci koja ga i dalje optužuje da on živi brzbrižno, dok se ona bori kako bi zaradila za stanarinu i njihovo dijete.

- Nije mi do njegovog novca. Samo želim da nešto svog vremena provede sa svojom prekrasnom kćeri - zaključila je McClure.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:19