URBAN WATCH

Bračni par iz Zagreba dizajnira ručne satove koji osvajaju svijet

 Privatna arhiva

Bračni par Antonija i Ivan Petrović ljubitelji su lijepih i elegantnih satova, a iz te je ljubavi rođena i ideja za vlastiti brend ručnih satova. Dok oni užurbano rade na novoj kolekciji koju će predstaviti krajem travnja, njihovi Urban Watch satovi putuju po svijetu.

Nose se u više od 80 zemalja svijeta, posebno u Europi i Sjevernoj Americi. - Prilika za realizaciju pojavila se 2010. godine, kada smo pokrenuli projekt i od samog početka nailazimo na isključivo pozitivne reakcije - pričaju nam zadovoljno Petrovići. Mogu, uvjereni su, konkurirati bilo kojem drugom poznatijem brendu satova, a cijenom su prihvatljiviji.

- Upravo to i jest jedna od naših prednosti. Cijene kreću od 540 kuna - kaže Antonija. Poslovanje temelje na online prodaji putem web stranice, ali imaju i partnere koji brend predstavljaju na stranim tržištima. (A.B.)

...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2023 12:44