MONEGAŠKO NASLJEĐE

Prema kraljevskom dogovoru: Charlotte Casiraghi od Monaca novo je lice Guccija

 SIPA

Unuka princeze Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, novo je lice Guccija, piše Daily Mail .

25-godišnja jahačica već je bila u doticaju s luksuznim modnim markama. Ovo joj nije prvi modni angažman, naime, dvije je godine nosila Guccijevu ekskluzivno dizajniranu odjeću za jahanje na natjecanjima. Kreativna direktorica Guccija, Frida Giannini, kreirala je odjeću, koja nikad nije bila dostupna za maloprodaju, isključivo za gospođicu Casiraghi.

Međutim, očito je shvatila kakvo značenje njezina muza ima za prodaju kolekcije.

Gospođica Casiraghi, koja je ujedno i počasna predjednica Monte Carlovog Međunarodnog konjičkog turnira, na modnoj sceni prisutna je već neko vrijeme. Bila je na naslovnici Vogue Paris u rujnu 2011, a često je viđana i u prvim redovima revija poznatih kreatora, uključujući Stellu McCartney, Diane Von Furstenberg, Etam i Yves Saint Laurent.

Savjete o svijetu mode dobila je od svoje majke, Caroline, i bake, koje su bile stilske ikone.

Na početku suradnje, Giannini je rekla za Vogue.com kako je gospođica Casiraghi jedna od njezinih 15 modnih ikona.

O mladoj ženi koja je četvrta u redu za prijestolje, Giannini kaže: "Ona je moderna princeza koja bez napora prkosi suvremenom stilu elegancije.“

Ova suradnja nije potpuno iznenađenje s obzirom da Charlotte već surađivala Guccijem, a sada se službeno pridružila Evan Rachel Wood, glumici serije Okus krvi, koja je zaštitno lice parfema ove modne kuće, Gucci Guilty.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 02:47