VOLI SE HVALITI

TVRDI DA JOJ NIJE UVIJEK LAKO, ALI NE SKRIVA DA OBOŽAVA SVOJ LUKSUZ Kako izgleda raskalašeni život jedne od najmlađih milijarderki

 Instagram

Ona je 20-godišnjakinja i jedna od najmlađih svjetskih milijarderki. Riječ je o Katherini Andersen, koja je prema najnovijoj Forbesovoj listi, zajedno sa sestrom Aleksandrom (19) uvrštena na listu najbogatijih ljudi na svijetu. Sestre su 2007. godine naslijedile 1,2 milijardi dolara udjela u obiteljskoj tvrtci Ferd Holdings.

Katherina je progovorila o svom luksuznom načinu života, kao i o uvjetima u kojima se našla nakon što je nedavno upisala Amsterdam University College, piše Daily Mail.

Iako bi mnogi poželjeli biti na njezinom mjestu, Katherina je izajvila kako joj nije uvijek lako, ali ne skriva da obožava svoj raskošan život. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju spavaonice u kojoj boravi dok pohađa fakultet, pa se požalila kako joj fali njezin veliki dnevni boravak, odjeća i cipele. Priznala je da joj se teško prilagoditi.

Ostale fotografije koje dijeli su one gdje uživa na hotelskim bazenima, nosi bunde, odmara na egzotičnim lokacijama, a koristi i jahtu sa šest članova posade koja se sastoji od luksuzne blagavaonice, drvom obloženog interijera i jacuzzija na palubi.

Alexandra Andersen, Katherinina sestra i profesionalna dreserica konja, proglašena je najmlađom milijarderkom na svijetu. No, za razliku od starije sestre, čini se da ona najviše voli biti kod kuće u Njemačkoj gdje je posvećena svojim konjima.

Photographer: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 21:41