FRUSTRACIJE SE RAZLIČITO LIJEČE

Mamić razbijao tanjure, a Hajdukov vratar napokon prebolio ljubavne jade

Sibenik, 170410.Nogometna utakmica 26. kola HNL-a izmedju NK Sibenik i NK Hajduk.Na fotografiji: Danijel Subasic.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Nakon dviju europskih utakmica naših najpoznatijih klubova, Dinama i Hajduka, odigranih u četvrtak, na vidjelo su izašle i neka pozadinska šuškanja koja možda nemaju izravne veze s lošom, odnosno dobrom igrom u Solunu i Splitu, ali svakako bi se o tome dalo dugo raspravljati.

Društvo iz Hyatta

Naime, klupskim charterom izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić sa sobom je u Grčku, između ostalih, poveo i građevinara Tomu Horvatinčića i kulturnjaka Duška Ljuštinu i, kao što je već ustaljeni običaj, noć uoči utakmice počastio ih večerom. Odsjeli su u hotelu Hyatt, a potom se Dinamovo vodstvo zaputio na tradicionalnu grčku veselicu, sirtaki, začinjenu razbijanjem tanjura i svime što inače prati takva okupljanja. Zabava je, doznajemo, potrajala do četiti sata ujutro, pa je Zdravko Mamić krvavih očiju gledao kako se Dinamova igra protiv PAOK-a u jednom trenu razbila poput njegovih tanjura prošle noći.

S druge strane, na domaćem splitskom terenu u posljednje vrijeme često kritiziran golman Hajduka Danijel Subašić nakon niza loših obrana i početničkih pogrešaka napokon je igrao dobro, a trener Stanko Poklepović napokon nije bio jedini čovjek na njegovoj strani.

Slomljeno srce

No, pravi razlog dotad loše igre golmana bilih pročuo se u splitskim kuloarima. Kako to često biva, Subašićeva loša igra ima veze s golmanovim slomljenim srcem. Nakon godina sretne veze ostavila ga je djevojka s kojom je bio još od svojih zadarskih dana. Je li pomirenje na pomolu ili je Subašić prebolio prekid, tek će se vidjeti.( Š. Ž.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:22