SPAJANJE MOĆNIH DINASTIJA

Lauren Bush i sin Ralpha Laurena vjenčali se na ranču

U nedjelju je na raskošnom ranču američkog dizajnera Ralpha Laurena održano vjenčanje koje su mnogi nazvali američkom verzijom britanskog kraljevskog vjenčanja. U Coloradu su se, naime, oženili pripadnici dvije bogate američke dinastije. S jedne strane je stajao David Lauren (39), sin i nasljednik modnog carstva Ralpha Laurena , dok je s druge bila Lauren Bush (27), nećakinja Georgea Busha mlađeg i unuka Georgea Busha starijeg. Mladenka, koja se sada zove Lauren Bush-Lauren, nosila je haljinu svog svekra, koji ju je zamislio u vjenčanici viktorijanskog stila. Mladoženja je imao retro smoking, dok su gosti morali biti obučeni poput kauboja i kaubojki.

Bez bake i djeda Bush

Na ranču s prekrasnim pogledom na masivni planinski lanac Rocky Mountains okupilo se oko 200 gostiju, a među njima bili su Laurenin ujak, bivši američki predsjednik George W. Bush, supruga Laura i kćeri Jenna i Barbara, njegov brat Jeb, bivši guverner Floride. Baka i djed Bush, George stariji i Barbara, nisu stigli na vjenčanje, jer im navodno smeta velika nadmorska visina na kojoj se ranč nalazi. Ali poslali su video poruku koja je prikazana na probnoj večeri u subotu navečer. Poručili su kako im je žao što nisu mogli doći, ali im je jako drago što se Lauren udaje za Davida.

Vjenčanje od tri dana

Vjenčanje je trajalo tri dana. U subotu su Ralph i njegova supruga Ricky priredili večeru, piknik i utakmicu softballa. Ceremonija je održana u nedjelju. Lauren se dovezla u ručno izrezbarenoj kočiji napravljenoj od debla iz Aspena. Vrijeme je bilo tempirano tako da iziđe iz nje točno kad sunce zapada iza planina. Do njenog budućeg muža zajedno su je otpratili i majka i otac, Sharon i Neil. Mama i tata Bush su inače poput psa i mačke nakon što su se rastali poslije 23 godine braka. Sharon tako nikako nije pristajala da Lauren preda samo Neil, a povela je i pratitelja na svadbu. Došla je, naime, s princom Dimitrijem od Jugoslavije.

Lauren je zbog svog dragog prešla na židovsku vjeru, a mnogi ne znaju kako je osnivač carstva Ralph Lauren sin Židova iz Bjelorusije i zapravo se prezivao Lifshitz.

Nakon ceremonije koju je predvodila Angela Buchdahl iz Centralne sinagoge na Manhattanu, gosti su odšetali na vjenčani pir koji se održavao u staji na livadi. Slušale su se country pjesme, a jeli odresci od goveda s ranča. Jučer, treći dan proslave, gosti su mogli uživati u privatnom rodeu.

Lauren je upoznala Davida 2004. , dok je bila studentica na sveučilištu Princeton. Susreli su se na glamuroznom modnom događanju u muzeju Metropolitan u New Yorku.

Ime i prezime - jednako

Nakon šest godina hodanja, David ju je zaprosio na istim stepenicama muzeja, gdje ju je prvi put i ugledao. Ona je odmah pristala, jedino je imala dilemu kako će se zvati, jer njeno ime je jednako prezimenu njenog muža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:24