ZLI JEZICI

Danas je supermodel, a nekad su je maltretirali zbog velikog nosa i malih očiju

 Chung Sung-Jun / Getty Images

Prije nego što je postala jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu, i Gisele Bündchen je proživljavala maltretiranja zbog nesavršenog izgleda.

Procjenjuje se da 35-godišnja ljepotica u godini zaradi oko 44 milijuna dolara, piše Forbes, no u nedavnom intervjuu za New York Times rekla je da nije imala najsretnije djetinjstvo, što se toga tiče.

‘I prije nego što sam se počela baviti manekenstvom, navikla sam na maltretiranje jer sam bila visoka i mršava i isticala sam se. Znala sam se jako zacrvenjeti kad smo igrali odbojku, poput paprike. Mislila sam da je ruganje jednostavno dio života i da je to normalno’, rekla je.

Još je u jednom ranijem intervjuu rekla da su je svi ismijavali zbog visine, na školskim plesovima nitko nije htio plesati s njom i zvali su je Oliva (po Popajevoj dragoj). Njezina sestra blizanka, Patricia, bila je niža, a jednako zgodna pa je bila puno popularnija.

Gisele je zapravo htjela biti profesionalna odbojkašica, a onda su je u shopping centru u São Paulu uočili predstavnici manekenske agencije. No, čak su je i tad kritizirali zbog izgleda.

‘U početku su mi govorili da imam premale oči i preveliki nos te da nikad neću biti na naslovnici magazina. Ali znate što? Velik nos znači snažnu osobnost’, začepila je usta kritičarima.

Thank you @hungvanngo @harryjoshhair and @katie_mossman for getting me ready for @fallontonight.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:23