NJEŽNI BRUNO MARS

DIRLJIV VIDEO Djevojci kojoj je njegova glazba pomogla da se probudi iz kome otpjevao serenadu

Medicinske sestre u jednom su trenutku primijetile da djevojčica reagira na glazbu popularnog pop pjevača Brune Marsa pa su joj tako svaku večer puštale njegove hitove
 Facebook

Djevojčica Zumyah Thorpe (11) preživjela je tešku ozljedu mozga kada je u automobil kojim je upravljala njena trudna majka udario pijani vozač.

Nažalost, njena majka kao ni njena dvije mlađe sestre, nije preživjela stravičnu nesreću. Zumyah je, pak, pala u komu, a liječničke prognoze nisu joj išle u prilog. Vjerovali su kako neće uspjeti preživjeti. Oko 70 posto pacijenata u sličnom stanju nikada se ne probudi iz kome.

Medicinske sestre u jednom su trenutku primijetile da djevojčica reagira na glazbu popularnog pop pjevača Brune Marsa pa su joj tako svaku večer puštale njegove hitove.

'Apsolutno sam uvjerena da joj je to pomoglo da se vrati u život', kazala je njena baka Ronda, a tu teoriju potvrdili su i doktori.

Zumayah se sada uspješno opravlja, a nedavno je počela i hodati.

Za ovaj dirljiv slučaj čuo je i sam Bruno Mars pa je djevojčicu pozvao na svoj koncert. U subotu navečer ona je s njima bila na pozornici u Clevelandu gdje je pred više od 20.000 ljudi za nju otpjevao 'You're Amazing Just The Way You Are'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 05:07