NEVJEROJATNA SNAGA

DIRLJIVO PISMO RODITELJA TEŠKO OBOLJELE ENE ŠARAC 'Nikada nismo i nećemo njenu bolest smatrati nikakvom kaznom nego Božjim planom pobjede'

Hrabroj Osječanki se vratio tumor na mozgu s kojim se hrva već 13 godina, a trenutno čeka termin četvrte operacije glave
 Facebook

Nakon što je magnetska rezonanca nedavno otkrila da se Osječanki Eni Šarac vratio tumor na mozgu, 19-godišnjakinja nije nimalo klonula duhom.

Iako se 13 godina bori sa zloćudnom bolešću i prošla je već tri teške operacije glave, djevojka kaže da dok god ima rješenja ona ne vidi problem.

Obitelj iščekuje termin operacije, a za sad samo znaju da će biti u inozemstvu.

U teškim trenucima Enina majka Biserka je na Facebooku objavili dirljivu poruku:

'Dragi Bože, želim ti samo zahvaliti na najvećem daru kojeg si nam dao - našoj ljubavi Enici. Evo zaspala je pod temperaturom i sjedit ću uz njen krevet i čuvati je kao svaka majka!

Nema ljepšeg osjećaja nego gledati u biće koje si rodio i odgojio i uz sve probleme koje je prošla da se ne žali ni na što i da kaže ja sam sretno dijete! Svjesni smo što nas sada čeka, još jedna velika borba i znamo da će biti teško, ali, Bože, nikada nismo i nećemo to smatrati nikakvom kaznom nego tvojim planom pobjede! Svatko ima svoj križ i nikome nisi dao ono što ne može podnijeti samo ako u tebe vjeruje, a mi duboko vjerujemo u tvoj plan za našu ljubav.

Hvala ti i na snazi koju nam daješ kroz našu Enicu, hvala ti na tome što se imamo čime ponositi i to jako!

Možda nas neki smatraju ludima što sve tako prihvaćamo, naravno da bi voljeli da je najzdravije dijete na svijetu i naravno da nas boli njena patnja i naravno da je preteško gledati svu bol koju prolazi, ali ona je jednostavno dijete koje vjeruje i ona je naša ljubav s nekom misijom na ovoj zemlji koju obavlja na najbolji mogući način i što je najvažnije s tolikim optimizmom, snagom, vjerom i njenim zaraznim osmijehom.

Hvala i vama svima Eničinim anđelima koji vjerujete u nju i uvijek ste uz nju i neka vas sve dragi Bog čuva i blagoslovi.

Ljubavi naša, prošli smo puno toga i proći ćemo i ovo i znam da će tvoj osmijeh još dugo godina biti zarazan i da ćeš ozdraviti.

Obožavamo te, ljubavi naša najveća, tvoji najponosniji i najzahvalniji roditelji na svijetu.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:23