NOVI DETALJI

DOGOVOR KOBEA BRYANTA I NJEGOVE SUPRUGE KAO DA JE NAGOVIJESTIO TRAGEDIJU Sklopljen je par godina prije nesreće koja je užasnula cijeli svijet

 
 AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Novi detalji tragične nesreće u kojoj su poginuli Kobe Bryant (41) i njegova kćer Gianna (13) neprestano se objavljuju, a posljednji u nizu ukazuje na to da je legendarni košarkaš bio donekle svjestan opasnosti s kojom se gotovo svakodnevno suočavao.

Naime, People piše kako su se Kobe i njegova supruga Vanessa (37), s kojom je bio 18 godina u braku, još ranije dogovorili da nikada ne lete zajedno helikopterom. Točan razlog njihovog dogovora nije poznat javnosti, ali se pretpostavlja da se radilo o strahu od moguće nesreće.

Bryant se isključivo vozio dok je helikopter vozio pilot Ara Zobayan, koji je također poginuo u nesreći, dok je Vanessa izbjegavala letenje.

Košarkaš je u nekoliko navrata govorio o svojoj gotovo svakodnevnoj upotrebi helikoptera, objašnjavajući kako time izbjegava goleme gužve u losanđeleskom prometu.

Kobe Bryant dies in helicopter crash in Calabasas at the age of 41 January 26 2020

Vanessa Bryant and Kobe Bryant at the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by editor Radhika Jones held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, CA.
© OConnor-Arroyo/AFF-USA.com.
26 Jan 2020, Image: 494902241, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Jednom sam sjedio u automobilu i čekao u koloni. Na kraju sam propustio dječju predstavu u školi. Morao sam smisliti način na koji bih mogao trenirati i fokusirati se na ono što je moj posao, ali i uštedjeti vreme. Tada sam se odlučio za helikopter kako bih mogao otići i vratiti se za 15 minuta", ispričao je slavni košarkaš 2017. godine.

Često je spominjao da mu je unatoč golemim sportskim uspjesima koje je u životu postigao najponosniji s time što je otac četiri kćeri. "Nema ništa moćnije na svijetu."

youtube screenshot

Kobnog dana s kćeri Giannom, koja je bila talentirana košarkašica, išao je na utakmicu no, nažalost, nisu stigli na odredište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:38