GUARDIAN DONOSI PRIČU

DOMINA OTKRILA KAKVE PERVERZIJE PALE I ŠTO KLIJENTI OD NJE TRAŽE Svaka ima svoju izopačenu klijentelu, ali ova je politički angažirana

 
 Colourbox

Da je biti domina danas itekako unosan, ali uz to i stresan i težak posao, posvjedočilo je nekoliko dama koje su odabrale upravo ovu vokaciju kao životno zanimanje. Njihove priče donosi britanski The Guardian, a svaka je posebna na svoj način.

Svaka od domina ima, naime, svoju "kinky" klijentelu, koja im servira podjednako perverzne zahtjeve i fetiše. Ipak, ona koja je od svih priča izazvala najviše komentara društveno je i politički angažirana Reba Maybury.

Ona svoje klijente ponižava (na njihov zahtjev) i fizički zlostavlja (također na njihov zahtjev), ali u svemu tome odlikuje ju i jedna posebnost. Ona, naime, kao socijalistkinja u duši, za klijente bira muškarce srednjih godina, bijelce i - mahom desničare.

Zašto? Pa da bi ih tijekom svojeg "tretmana" preobratila, kako sama kaže, na društveno i politički prihvatljiviju opciju, podvlači, a to bi značilo da ti isti klijenti postanu zakleti ljevičari.

"Teško se prisiljavam da budem gruba prema muškarcima. No kada se radi o konzervativcu, posao mi bude mnogo lakši. Nikad ne bih mogla biti gruba prema nekome tko nije bijel jer bijelci vode ovaj svijet, zar ne?", priča Reba za The Guardian.

Dodaje i kako je najbolji način da ju njeni klijenti učine sretnom, kao njihovu dominu, upravo taj da postanu socijalisti. A ono što ponajviše "pali", vrti se upravo oko koncepta ponižavanja - koristi se riječima i igra pshološke igrice s muškarcem kako bi ga ponozila, prethodno saznavši čemu teži i koji su mu uopće ciljevi u životu.

A upravo to ono je što klijente privlači. Što se političkog dijela "seanse" tiče, nije otkrila koliko je uspješna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:32