TJEDAN MODE

DOVE FASHION.HR ove godine na velesajmu

Na pisti DOVE FASHION.HR-a također će se prikazati i kolekcije nastale kao rezultat projekta FASHION.HR INDUSTRIJA.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zagreb, 08. veljače – ove sezone dizajneri DOVE FASHION.HR-a svoje kolekcije za sezonu jesen-zima 2011/2012 prikazat će na potpuno novoj lokaciji. Nakon Stare Tvornice Zagrepčanke, te dvije sezone na prestižnoj lokaciji Muzeja za suvremenu umjetnost, domaći tjedan mode DOVE FASHION.HR održat će se od 11. do 13. ožujka u Paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma. Etabliranim modnim imenima kao što su Branka Donassy, I-GLE, Igor Galaš, Robert Sever, eNVy room, Ivica Skoko, Martina Felja, Ivan Alduk, Ana Maria Ricov, Ivana Barač i Aleksandra Dojčinović, pridružit će se i jedno novo ime - Taja. Na pisti DOVE FASHION.HR-a također će se prikazati i kolekcije nastale kao rezultat projekta FASHION.HR INDUSTRIJA. Tako će svoje kolekcije prikazati i Robert Sever za San Peter, Ivica Klarić i Zoran Mrvoš za RIO Rijeku, Igor Galaš za Arenu, te Ana Maria Ricov i Juraj Zigman za Bambi. Predstavit će se i linija satova koju Juraj Zigman dizajnira za Marli.

DOVE FASHION.HR iz sezone u sezonu poznat je i cijenjen po svojim jedinstvenim potezima kojima nastoji promijeniti domaću percepciju mode, te modnu scenu transformirati u ozbiljnu platformu za razvoj i daljnji napredak dizajnera. Iz tog razloga od ove sezone će se paralelno sa DOVE FASHION.HR-om održavati i nacionalni sajam mode naziva FASHION.HR INDUSTRIJA.

„Zadnjih nekoliko sezona uspjeli smo pozicionirati DOVE FASHION.HR kao ozbiljno i priznato modno događanje, te se uspješno nametnuli kao platforma za imena koja svojim radom i kreativnošću predstavljaju nabolje od najboljeg u domaćoj modi. Iako se ove godine više nego ikada priča o lošem stanju u tekstilnoj industriji, mi ne odustajemo od ideje profesionalnog afirmiranja hrvatske mode, te se još upornije trudimo promijeniti i poboljšati određene načine funkcioniranja same modne scene. Ove sezone naša je vizija dovela do pokretanja i novih projekata koji će modnoj sceni dati prijeko potrebni zaokret i novi vjetar u leđa. Dizajneri su i dalje naša najveća snaga, a sinergija koju zagovaramo od početka upravo će sada, pokretanjem tih projekata, najviše doći do izražaja“ izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR koncepta.

U skladu s ovogodišnjim vodećim trendovima gotovo filozofskog minimalizma, nagrađivani kreativni dvojac Decker & Kutić osmislili su vizualno čistu, modno nenametljivu kampanju s naglaskom na prirodnu, nepretencioznu ljepotu modela – djevojaka koje dizajnerskim konceptima daruju život. Prema toj ideji modno nenametljivog minimalizma poznati redatelj Vanja Vaščarac snimio je video kampanju koja će medijima biti predstavljena na već tradicionalnom PRESS BRUNCHU.

Već treću godinu za redom Dove Fashion.hr je „pista“ za predstavljanje Dove filozofije stvarne ljepote i njome inspiriranih dizajnerskih kolekcija. Ove sezone Dove nastavlja slaviti ljepotu žene u suradnji sa etabliranim modnim dizajnerom Robertom Severom. Tim povodom Robert Sever je za DOVE kreirao modni komad sezone – Dove majicu koja , slaveći ljepotu žene, nosi poruku '100 % svoja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:40