'ZAPLESALE SU SJENE'

EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA MARKA TOLJE Nova ljetna pjesma prati zaljubljeni par i 'njihovu malu sobu' na zanimljivim lokacijama diljem Rijeke i Istre

 
 Promo

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica - splitskim Prokurativama, Marko Tolja predstavit će pjesmu "Zaplesale su sjene".

Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena redateljem Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu, a scenarij prati temu zaljubljenog para i kako stihovi kažu - "...tvoje male sobe...", koja se seli zajedno s glumcima, Markom i neodoljivom Deom Dević, na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre, dok nam priča veselu ljubavnu priču. Tako su Marko i Dea svoju sobu "preselili" na morsku pučinu, planinske uzvisine...

Promo

Promo

Behind the scenes kadrovi na samome kraju prikazuju "teške radne trenutke" cijele ekipe, poput borbe s valovima, ali uvijek sa zaraznim osmijehom na licima.

Vedra ljetna pjesma koju autorski potpisuje Olja Dešić, Markov dugogodišnji suradnik, kaže:

- Oduvijek nas vežu slični ukusi te isti odnos prema glazbi i ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i, na moju veliku sreću, pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te je 'obukli' u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski 'zlikovci', naši prijatelji i suradnici, koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakome tonu - hvala svima - autor je sretan!

Promo

Promo

Riječkog glazbenika, koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima - popu, jazzu, swingu..., očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Kao autor glazbe i teksta, Marko se iskazao na prethodnim albumima, ali i na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala s pjesmom "Tišina", koja govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Publika i radijski eter brzo su shvatili poruku, "poglasnili emocije" i odlično prihvatili "Tišinu".

Sigurno će i nova tema te vedrina pjesme "Zaplesale su sjene" nastaviti taj trend i pronaći svoje mjesto u ušima i srcima slušatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:35