NOVA FRIZURA

Emma Watson: Od male Hermione do velike Mije Farrow

Zvijezda ‘Harryja Pottera’ zbog uloge u filmu deset je godina morala imati dugu kosu. Sada joj je konačno dosadilo i ošišala se na kratko

Profil Emme Watson na Facebooku proteklog je vikenda bio “najklikaniji” nakon što je popularna glumica objavila novu fotografiju sa sasvim kratkom kosom. Budući da je dugogodišnja uloga popularne Hermione Granger konačno iza nje, britanska glumica Emma Watson odlučila se na drastičnu promjenu frizure te je odrezala svoju raskošnu, dugu kosu.

Zvijeda iznimno uspješnog serijala o čarobnjaku Harryju Potteru odmah je nakon snimanja posljednjeg nastavka filma odlučno odbacila look nevine, srednjoškolske čarobnjakinje koji je za potrebe filma morala njegovati čak deset godina te je odabrala kratku, dječaku frizuru.

Takozvana pixie frizura koju je mlada glumica odabrala odmah je izazvala lavinu oprečnih komentara njezinih fanova te iako se većini sviđa glumičina promjena izgleda, neki se nikako ne mogu pomiriti s nestankom dugih i nestašnih, plavih uvojaka popularne Hermione. Međutim, Emma Watson ne brine se pretjerano o tome što drugi kažu o njezinoj novoj frizuri te uživa u svom izgledu.

Drastična promjena

- Posjet frizeru bio je poprilično neobičan. Nakon što je odrezao kosu, frizer me je upitao kada mislim poludjeti jer većina ljudi je u šoku ili se rasplaču kada je riječ o ovakvoj drastičnoj promjeni. Ja sam bila potpuno smirena jer sam znala da radim pravu stvar za sebe - izjavila je glumica te dodala da je puno pomoglo to što nikoga nije obavijestila o svojoj odluci jer je znala da će svatko imati svoje mišljenje, s čim se u tom trenutku nije željela baviti.

Komentari obožavatelja

Emma je ubrzo nakon posjeta frizeru ushićeno objavila fotografiju s novom frizurom na svom Facebook profilu i naravno da su vrlo brzo krenuli komentari na koga sliči. Zapanjujuće je koliko podsjeća na Miju Farrow, i to u nezaboravnoj ulozi iz filma “Rosemaryna beba”, te na slavnu manekenku Twiggy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:28