ODLUKA JE NA VAMA

FOTO: 18 VELIČANSTVENIH Tko će naslijediti krunu od Barbare Filipović i postati nova Miss Universe Hrvatske? Glasujte za najfotogeničniju!

 Zvonimir Ferina

Na službenoj Facebook stranici Miss Universe Hrvatske objavljene su službene fotografije finalistica izbora za 2017. s potpisom modnog fotografa Zvonimira Ferine, čime počinje i službeno glasovanje za Miss fotogeničnosti, koje će trajati do finala u petak, 28. travnja.

Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ime pobjednice biti će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji.

Osamnaest finalistica završilo je pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, gdje su i napravljene službene fotografije u kupaćim kostiimima Lisca. Šminku i frizuru odradili su stilisti Salona Renata u suradnji s Deborah Milano i Schwarzkopf Professional proizvodima, dok je sva događanja iza scene kamerom zabilježio Boris Šeper iz Film 54, čije snimke će gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalnog izbora na HTV-u.

Djevojke će se u finalu pred žirijem predstaviti u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill te kupaćim kostimima Lisca i sunčanim naočalama Sherri Hill, što će i biti svjetska premijera ovih modela, dok će na nogama nositi cipele Baldinini.

U izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 28. travnja saznat ćemo kojoj će od ovogodišnjih finalistica Barbara Filipović predati krunu Zlatarne Dodić, a do tada pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Sva događanja u vezi ovogodišnjeg izbora Miss Universe Hrvatske moći ćete pratiti i na portalu Jutarnji.hr, u tiskanim izdanjima Jutarnjeg lista i Glorie te na Tportalu.

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, koji je dosadašnji vlasnik Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica Miss Universe godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe je 25-godišnja Iris Mittenaere iz Francuske, studentica pete godine stomatologije. Iris je nakon dugih 27 godina donijela krunu Miss Universe u Europu. Osim pojavljivanja na crvenim tepisima i premijerama, modnih revija i modnih kampanja, njezina dužnost je i suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.:

DEA TERZIĆ, 19, Nova Gradiška

MATEJA MARTINOVIĆ, 20, Zagreb

PETRA PALEŽAC, 23, Zagreb

MARTINA DJAKOVIĆ, 20, Vrbovec

MARIJANA JOSIPOVIĆ, 21, Osijek

SARA KNEŽEVIĆ, 24, Orahovica

MARTINA MIKIĆ, 25, Zagreb

SUZANA ARIZANOVIĆ, 21, Bobota

MAGDALENA BRKIĆ, 19, Vinkovci

IVANA KARDUM, 22, Knin

JELENA ANDRIJEVIĆ, 20, Jastrebarsko

ANTONIA GRŽINČIĆ, 19, Klana

TEA MATKOVIĆ, 20, Darda

ELENA JUNG, 19, Vodnjan

NIKOLINA ŠKORIĆ, 20, Zagreb

SHANAELLE PETTY, 19, Slavonski Brod

MONIKA FADIGA, 18, Jastrebarsko

JEANETTE TADIĆ, 27, Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:28