MOŽE LI BIZARNIJE?

FOTO: A NAGRADU ZA NAJAPSURDNIJI STAJLING OSVOJIO JE... Žestoka borba između pjevača One Directiona i Jareda Leta - čipka, til, odrubljena glava...

 
Harry Styles i Jared Leto
 Profimedia, UPI, Backgrid UK

Glazbena zvijezda Harry Styles i glumac Jared Leto oduševili su obožavatelje na crvenom tepihu Met Gale. Silno su se potrudili zadovoljiti temu ‘umjetno i pretjerano’ pa su obojica privlačili pažnju više i od brojnih ljepotica.

Styles (25), pjevač One Directiona, je odabrao crnu potpuno prozirnu košulju od tila, materijal koji se rijetko koristi u muškoj modi, koju je kombinirao s nešto klasičnijim crnim hlačama i cipelama na petu. Ispod prozirne košulje koja je još bila nakićena volanima i čipkom, nazirale su se njegove brojne tetovaže.

Uočljiva je bila i jedna, viseća biserna naušnica čime je upotpunio neobičan i hrabar look. Njegov je prijatelj novinarima otkrio da je Styles upravo zbog te prigode probušio uho.

Stigao je u pratnji Guccijevog dizajnera Alessandra Michelea koji je i osmislio ovu neobičnu kombinaciju.

No, titula za najapsurdniji kostim pripala je glumcu Jaredu Letu. 47-godišnji oskarovac odradio je domaću zadaću i osigurao da sva pažnja bude usmjerena prema njemu kad stigne na crveni tepih.

Osim što je odabrao dugačku crvenu haljinu ukrašenu brojnim kristalima, također Guccijevog dizajnera Alessandra Michelea, u ruci je kao glavni modni dodatak nosio repliku vlastite glave.

FOTOGALERIJA: Harry Styles i Jared Leto priredili show na Met Gali

Inspiraciju je pronašao u Guccijevoj reviji za jesen/zimu 2018. kad su svi modeli na modnu pistu izlazili noseći u rukama glave koje su im nalikovale. Međutim, ova posebno izrađena za Jareda, bila je gotovo identična, s istom frizurom i bradicom.

Tijekom večeri brojni su poznati posudili od Jareda njegovu glavu pa je bilo prilično bizarno vidjeti primjerice Kendall Jenner kako hoda s glavom Jareda Leta u ruci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:06