OBARAJU S NOGU

FOTO: AKO NETKO ZNA, ONE ZNAJU KAKO SRUŠITI INTERNETOvo su najseksi selfieji top modela

 Instagram

Ako ste mislili da je vaša fotografija prikupila puno lajkova, da ju je primijetio velik broj ljudi i da ste možda samim time stekli neku popularnost na društvenim mrežama, zaboravite i ne nadajte se previše. One su prave vladarice društvenih mreža!

Kad Chrissy Teigen ili Irina Shayk objave selfie, onda se može reći - prikupile su puno lajkova. Pogledajte čime one privlače pažnju...

Christine ‘Chrissy’ Teigen američka je manekenka i model koja je karijeru započela u magazinu Sports Illustrated. Danas radi i kao voditeljica, a Instagram ispunjava doista svakakvim fotografijama iz svog svakodnevnog života. Selfie koji spominjemo objavila je dok je bila kod stilista, a htjela se pohvaliti frizurom i šminkom. Međutim, umjesto toga, svi su gledali u njezin dekolte pa je fotografija prikupila više od 120.000 lajkova.





HAIR @jrugg8

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 30, 2015 at 2:38pm PDT





Ruska manekenka i supermodel Irina Shayk danas je jedna od najuspješnijih na svijetu. Na svom profilu na Instagramu neprestano objavljuje seksi selfieje, a ovo je jedan od posljednjih...





Sundayzzzz

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Feb 28, 2016 at 1:36pm PST





Victorijina anđelica Candice Swanepoel virtuoz je minijaturnih bikinija, o ovaj na selfieju definitivno izlazi van svih okvira. Nije ni čudo da se na plaži svi okreću za njom.





Lazy Sunday at the pool in my itsy bitsy teeny weeny yellow bikini.

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on Feb 21, 2016 at 3:04pm PST





Heidi Klum ne treba posebno predstavljati, ona je od svoje manekenske karijere itekako napravila biznis. Osim profesionalnih fotografija, Heidi objavljuje svašta, a seksipil ćemo zaključiti ovom ‘zločestom žlicom’.





Ouch

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on Sep 6, 2015 at 4:04pm PDT





Kendall Jenner, mlada pripadnica klana Kardashian, nametnula se u posljednjih godinu dana kao jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a to je dakako promijenilo i njezin stav prema društvenim mrežama. Donosimo vam vjerojatno najprovokativniju fotografiju koju je objavila, a koju je komentirala da ‘tako izgleda sretan čovjek’.





my favorite photo for all 40 mill of you. genuine happiness...taken by lil Ky @490tx

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Nov 4, 2015 at 12:31pm PST





Jourdan Dunn je britanska manekenka koja je međunarodne piste osvojila još 2006. Majka je petogodišnjeg sina i obaveze pokušava uskladiti s obitelji, a ponekad fanovima poželi dobro jutro na ovaj način...





Good Morning!

A photo posted by Jourdan Dunn (@officialjdunn) on Jun 11, 2015 at 1:49am PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:45