UOČI EUROPA KUPA

FOTO: BARAKUDE ODUŠEVILI ZAGREPČANE I TURISTE Svi su htjeli upoznati naše najtrofejnije sportaše, podršku im dala i predsjednica Grabar-Kitarović

 
 Promo

Atraktivni hrvatski vaterpolo reprezentativci, naši najtrofejniji sportaši, prelijepo subotnje jutro nakon odrađenog treninga iskoristili su za druženje s ljubiteljima vaterpola, ali i turistima koji nisu mogli vjerovati da su imali prilike upoznati najbolje vaterpoliste svijeta.

Ususret Europa kupu, naši su se reprezentativci pod vodstvom izbornika Ivice Tucka prošetali Gajevom ulicom do Trga bana Jelačića na kojem su ih ispod sata čekali legende Dubravko Šimenc, Perica Bukić te građani svih uzrasta koji su htjeli upoznati naše "vodene" junake, fotografirati se i razmijeniti iskustva.

Reprezentaciji je ranije na Trgu podršku dala i Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. S građanima su se družili: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Josip Vrlić, Ivan Krapić, Marko Macan, Ivan Buljubašić, Andro Bušlje, Hrvoje Benić, Loren Fatović, Maro Joković, Ante Vukičević, Lovre Miloš, Anđelo Šetka, Xavi Garcia i Andrija Bašić. Reprezentativce su do Trga u karakterističnim ogrtačima dopratile hrvatski top modeli Luna Valas i Paula Puškaš.

Promo

Promo

Promo
Toni Dabinović, Kolinda Grabar-Kitarović i Dan Damjanić

Sudeći po atmosferi s Trga, sljedeći vikend u Zagrebu nas očekuje pravo vaterpolo ludilo. Naime, od 5. do 7. travnja na bazenu Mladosti osam najboljih europskih reprezentacija igrat će završnicu Europa kupa. Nacionalne vrste Crne Gore, Grčke, Italije, Mađarske, Rusije, Srbije, Španjolske i Hrvatske borit će se na bazenu uz Savu za titulu pobjednika ovog prestižnog europskog natjecanja.

Turnir otvaraju Mađarska i Crna Gora u petak 5. travnja od 15 sati, nastavljaju Španjolska i Srbija od 16.45 sati, Italija i Rusija susreću se u 18.30 sati, dok prvi dan zatvaraju Hrvatska i Grčka s početkom od 20.15 sati.

Promo
izbornik Ivica Tucak

Promo

Uz utakmice, u sklopu Europa Kup-a održati će se Kids' players day u subotu, 6. travnja na bazenu Mladost na Savi s početkom u 11 sati, a na kojem će svi građani imati priliku upoznati legende hrvatskog vaterpola te igrače iz svake reprezentacije koja sudjeluje na turniru. Nika Ilčić Meet Up druženje s najpoznatijom regionalnom YouTube zvijezdom održat će isti dan u 15 sati.

Ulaznice za sva tri dana Europa kupa potražite u sustavu Ulaznice.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 03:12