KAKVA TRANSFORMACIJA

FOTO: BIO JE TOLIKO PRETIO DA SI JE ŽIVOT DOVEO U OPASNOST Mladi 24-godišnjak otkrio kako je promijenio život i smršavio 85 kilograma

 Instagram

Još samo prije godinu dana Ryan Clarke bio je toliko pretio da mu je život bio u opasnosti. Tada je odlučio nešto promijeniti.

‘Imam dva mala sina i suprugu i doktor mi je rekao da ako ne promijenim stil života, da vjerojatno neću doživjeti njihov 30. rođendan’, rekao je Ryan.

To je za ovog mladog oca iz Glace Baya u Kanadi bila dovoljna motivacija da se ostavi starih navika. Težio je oko 180 kilograma jer je prehranu bazirao na brzoj hrani koju je jeo otprilike tri puta dnevno. Usto mu je dijagnosticirana depresija zbog čega je rijetko i izlazio.

‘Imao sam grozne glavobolje, bolove u prsima, općenito gomilu zdravstvenih problema i više nisam uživao u izlascima s prijateljima’, rekao je Ryan.









Deset mjeseci kasnije Ryan je izgubio više od polovice svoje tjelesne težine. Tvrdi da je smršavio prirodno, jedući malo i zdravo te svakodnevnim odlaskom u teretanu, i to po dva puta, piše CTV News .

‘Potpuno sam promijenio prehrambene navike i sad jedem male obroke, zdravu hranu i vježbam svaki dan. Otkad sam počeo nisam nijedan dan izostao iz teretane’, kaže mladić, a njegova žena Alyssa dodaje: ‘Postao je posve druga osoba nakon što je izgubio prvih pet kilograma’, te objašnjava da je ova promjena utjecala na njegovo mentalno zdravlje koliko i na fizičko.





Feeling good today #bodybuilding #weightloss #ironaddict

A photo posted by Ryan Clarke (@bigmanclarke91) on Mar 12, 2016 at 2:10pm PST





Postao je puno sretnija osoba, veselija i uz djecu i uz suprugu, a to je i glavni razlog zbog kojeg su htjeli priču podijeliti s drugima.

‘Vidjela sam kako je patio. Svaki dan je bila konstantna bitka s njim, za nas oboje. Kad je izgubio većinu kilograma, pomislila sam kako vjerojatno još tisuće ljudi proživljava ovo što je on proživljavao’, rekla je Alyssa.

Ryan je danas zahvalan na upozorenju koje mu je promijenilo život: ‘Bio sam u potpunoj depresiji, nisam izlazio, nisam htio ni sa kim razgovarati, ma nisam se htio pomaknuti, a sad izlazim svaki dan i uživam u životu!’





Beginning to now comparison. I love seeing old pics..to give me that extra boost.

A photo posted by Ryan Clarke (@bigmanclarke91) on Mar 10, 2016 at 7:36pm PST









I live for this! #motivationmonday #flex #weightloss #bodybuilding #inspire #902lifts @novascotialifts

A photo posted by Ryan Clarke (@bigmanclarke91) on Mar 7, 2016 at 5:59pm PST









This is a 16 week difference. Gotta kill that shit every damn day! #thededicated #fitness #bodybuilding #inspiration

A photo posted by Ryan Clarke (@bigmanclarke91) on Mar 1, 2016 at 5:36pm PST









#motivationmonday

A photo posted by Ryan Clarke (@bigmanclarke91) on Jan 18, 2016 at 5:32pm PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:49