MISS UNIVERSE

FOTO: BRILJANTAN USPJEH PREKRASNE HRVATICE! Pogledajte ove fotografije i bit će vam jasno zašto se Shanaelle probila među 16 najboljih na svijetu

 
 Miss Universe Organization

Predstavnica Južne Afrike, Demi-Leigh Nel-Peters, u nedjelju je u Planet Hollywood resortu i Casinu u Las Vegasu proglašena novom Miss Universe. Briljantan uspjeh ostvarila je i naša Shanaelle Petty koja se probila u najlljepših 16 djevojaka, te kao treća u Europi!

Ove godine je proglašenje u Top 16 bilo podijeljeno u 3 kategorije po kontinentima: Amerike (Sjeverna i Južna te Karibi), Europa, Afrika i Azija i Pacifik. Iz svake regije su ušle po 4 finalistice, te 4 dodatne djevojke iz bilo koje od tih regija.

Na izboru su sudjelovale 92 djevojke iz cijeloga svijeta, uključujući po prvi puta Nepal, Kambodžu i Laos, te nakon 30-ak godina Irak. Glasovima žirija pridruženi su i glasovi fanova putem društvenih mreža, kojih je bilo 92.5 milijuna!

U svakom slučaju, ulazak Shanaelle u Top 16 ne samo da je veliki uspjeh za nju, već je to fenomenalna promocija za Hrvatsku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:01