DOBRI LJUDI

FOTO: DA VAM SE SRCE RASTOPI Djelatnik McDonald'sa zatvorio blagajnu kako bi pomogao osobi s invaliditetom pri ručku

 Destiny Carrero/Facebook

Djelatnik jednog čikaškog McDonald's restorana zaradio je sve same pohvale kada je zatvorio blagajnu usred najužurbanijeg dijela dana kako bi pomogao muškarcu s invaliditetom s ručkom.

Gošća restorana Destiny Carrero potajno je fotografirala djelatnika Kennyja dok je ovaj pomagao gospodinu koji je na kasi pristojno zamolio za pomoć pri jelu.

'Meni se činilo da je gospodin s invaliditetom kvadriplegičar, isto kao i moj ujak. Gospodin je blagajnika zamolio nešto, no isprva nikome nije bilo jasno što gospodin traži. Blagajnik ga je pitao nekoliko pitanja budući da gospodin nije znao precizno reći kakva mu je pomoć potrebna. Nakon nekoliko pokušaja djelatnik je utvrdio da je muškarcu potrebna pomoć pri jelu', napisala je Destiny.

'Nisam bila sigurna hoće li mu blagajnik pomoći, ipak je bila gužva, no šokirala sam se kada je jednostavno zatvorio blagajnu i nestao iz mog vidnog polja. Nije pobjegao, otišao je oprati ruke i obući rukavice', piše u objavi.

'Kada se vratio i sjeo te počeo rezati gospodinovu hranu, nisam mogla suzdržati suze. Ovaj je djelatnik prestao sa svim drugim poslovima te se posvetio tom čovjeku. Ovo je jedan od najsrdačnijih i najljubaznijih poteza kojem sam ikad svjedočila', završila je Destiny.

Od trenutka kada je objavljena na Facebooku, fotografija i priča su podijeljene više od četvrt milijuna puta.

Seeing this today brought tears to my eyes! Compassion has NOT gone out of style.Today I made a quick stop at McDonald...

Posted by Destiny Carreno on Wednesday, September 16, 2015
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2022 17:37