LJUBITELJICE MODE DOŠLE NA SVOJE

FOTO: DVOJAC eNVy ROOM SPEKTAKULARNOM REVIJOM PREDSTAVIO NOVU KOLEKCIJU Pogledajte koje su sve poznate Hrvatice iz prvih redova uživale u kreacijama

 
Jelena Rozga, jedan od modela nove kolekcije modnog dvojca eNVy Room, Tatjana Jurić
 Marko Todorov / CROPIX

Modni dvojac eNVy Room koji čine dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević u ponedjeljak su u zagrebačkoj Vlaškoj ulici na broju 68, lokaciji svog showrooma, predstavili novu kolekciju za nadolazeće jesen i zimu.

Novu kolekciju eNVy Rooma čini 30 kreacija među kojima se ističu haljine golih leđa koje su Franetović i Ivančević dodatno istaknuli senzualnim tankim bretelama i lepršavim volanima. U kolekciji se nalazi i desetak vjenčanica dok su gala haljine izrađene od svilenog satena i transparentnih materijala.

"Želimo da se u našim kreacijama žene osjećaju moćno, zato primjerice često koristimo crnu boju koja pridonosi tome da žene izgledaju mršavije, a istodobno zbog toga imaju više samopouzdanja pa se osjećaju snažno i moćno. Smaragdno zelenom i prljavo rozom, pak, oživljavamo romantiku", Ivančević za Jutarnji list uoči revije koja je održana u ponedjeljak.

Dizajneri kažu da su inspiraciju za ovu kolekciju pronašli u tropskom bilju pa je stoga logično da se među modelima može naći haljina u smaragdno zelenoj i prljavo ružičastoj boji, uz naravno neizostavne crnu i bijelu.

Reviji u Vlaškoj prisustvovale su brojne hrvatske ljubiteljice mode, među kojima je bila i radijska voditeljica Tatjana Jurić, ambasadorica eNVy Rooma. U prvim redovima publike tako su se našle Korana Gvozdić, Franka Batelić, Judita Franković Brdar, Csilla Barath Bastaić, Renata Sabljak, Vanda Winter, Mia Kovačić, Kristina Krepela, Andrea Solomon, Sarah Josipović i Jelena Rozga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:08