USPJEŠNA DALMATINKA

FOTO: HRVATICA U POHODU NA SVJETSKE MODNE PISTE Tko je ljepotica koja je otvorila reviju Victorije Beckham u New Yorku?

 Instagram

‘Jako sam zahvalna i sretna. Ne mogu riječima opisati svoju sreću. Hvala @victoriabeckham @pg_dmcasting #JoeMckenna što ste mi povjerili otvaranje ovog važnog i prekrasnog showa i za vođenje finala! Jako sam zahvalna’, napisala je jedna od najših najperspektivnijih manekenki, Faretta.

To što joj je Victorija Beckham povjerila otvaranje svoje revije na Tjednu mode u New Yorku u modnom svijetu doista znači mnogo. Osim toga, na njujorškom je Tjednu mode nosila modele raznih drugih velikih imena poput Michaela Korsa, Anne Sui i drugih.

Magazin New York Times uvrstio je 19-godišnju Hrvaticu prije tjedan dana na četvrto mjesto najvažnijih novih lica u svijetu mode. ‘Faretta je službeno debitirala noseći kolekciju Givenchyja za jesen/zimu 2016, a nosila je i za Versace, Christian Dior, Chanel, Valentino i Fendi’, napisali su.

Farettu službeno zastupa Anna Gojanović, koja je ujedno agentica i Ariane Kopljar i vlasnica zadarske agencije Colors Managment, a trenutno je u svijetu zastupaju agencije Elite Worldwide i The Society koje u svojim redovima imaju svjetski poznate modele poput Kendall Jenner i Adriane Lime, piše tportal.

ANNA SUI #ss17 Thank you so much @officialannasui , it was great show!! #NYFW #lovemyjob

A photo posted by Faretta (@lafaretta) on

Backstage #AlexanderWang

A photo posted by Faretta (@lafaretta) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:26