KREACIJE MARIJE CVITANOVIĆ

FOTO: HRVATSKE LJEPOTICE U SVILI Koja je veća zavodnica: Mia, Helena, Ecija ili Csilla?

 Livio Andrijić / CROPIX

Na svečanoj promociji concept storea Collete Marije Cvitanović pojavile su se mnoge hrvatske ljepotice, glumice i manekenke koje su ujedno i nosile Marijine komade iz nove kolekcije.

Mia Begović, Helena Minić, Ecija Ojdanić i Csilla Barath Bastaić samo su neke od ljepotica koje su predstavile Marijine komade.

Nova kolekcija odražava ženu današnjice koja uživa u vlastitom tijelu, ugodnoj podatnoj odjeći i svojoj osobnosti kroz igru kombiniranja modernog i trendovskog s vintage glamurom koji dizajnerica Marija Cvitanović oživljava u svakoj svojoj kolekciji u suradnji s Pounjem. Sloboda duha žena za koje Marija kreira ključna je za transformaciju iz ležerne i senzualne bosonoge djevojke u svilenom kombinezonu ili negližeu u zavodljivu i elegantnu damu u čipkastoj večernjoj kreaciji i visokim potpeticama.

Svila i čipka kao već prepoznatljive omiljene tkanine Marije Cvitanović kao i besprijekorni krojevi nagližea, haljina-spavaćica, kombinezona i tunika koji opušteno padaju niz tijelo, ali naglašavaju sve što se na ženskom tijelu uvijek treba decentno naglašavati.

Osim toga najavljena je suradnja Keunea i Collete concept storea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:00