U KLINICI SVJETLOST

FOTO: IVANA TRUMP U ZAGREBU Operacija je uspješno izvedena: 'Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sad ponovno otkrivati'

 
prof. Nikica Gabrić i Ivana Trump
 Klinika Svjetlost

Ivana Trump ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njezin posjet Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa trajno riješila svoje probleme s vidom.

Ivana Trump još je jedna u nizu svjetski poznatih osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je osobno operirao. Svoje probleme s vidom u zagrebačkoj Klinici Svjetlost riješile su i zvijezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžija, kao i Tin Srbić, Maksim Mrvica, Zvonimir Boban, Miroslav Blažević te brojni drugi.

- O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat - istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Klinika Svjetlost
Ivana Trump, prof. Nikica Gabrić i doktori Klinike Svjetlost

Gospođa Trump oduševila se Klinikom Svjetlost još prošle godine kad je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tad je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularnih leća kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tad se zbog obveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sad ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

- Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sad ponovno otkrivati - dodala je Ivana Trump, koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.

Ova 70-godišnja poduzetnica nedavno je izdala i knjigu "Odgoj Trumpovih" u kojoj opisuje životni put svoje troje djece, sinova Donalda Jr. i Erica te kćeri Ivanke, koja danas slovni kao desna ruka svojega oca Donalda Tumpa. Kao poslovna žena koja je aktivna u svakom pogledu života, dobar vid i neovisnost od naočala od presudne su joj važnosti.

/ Klinika Svjetlost

- Dolaskom pacijenata poput Ivane Trump počinje se mijenjati percepcija Hrvatske kao zemlje koja gostima pruža samo more i sunce. Ovakvim događajima stvara se priča Hrvatske kao poželjne destinacije za zdravstveni turizam te zemlje u kojoj i najzahtjevniji pacijenti mogu dobiti vrhunsku medicinsku uslugu. Klinika Svjetlost je odavno prešla granice Hrvatske i postala brend u svijetu, a to se može jedino ako raspolažete modernom tehnologijom, vrhunskim i iskusnim stručnjacima, ali i posebnim pristupom za svakog pacijenta - rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost, istaknuvši kako su Ivani Trump ugradili posebne Symfony intraokularne leće u oba oka kojima se trajno riješila dioptrije, kao i početne mrene.

Klinika Svjetlost
prof. Nikica Gabrić i Ivana Trump

Klinika Svjetlost jedina je privatna klinika u Hrvatskoj i regionalni lider u dijagnostici i liječenju s više od 20 godina iskustva pružanja vrhunske usluge. Do danas je u njoj obavljeno više od 125.000 svih vrsta zahvata na očima, a primila je mnogobrojna međunarodna priznanja, među kojima je i nagrada Star Diamond Award, koju je klinika dobila kao priznanje za izvrsnost u području oftalmologije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:41