ZALUDIO SVIJET

FOTO: JE LI OVO NAJPOPULARNIJA ZARINA KREACIJA IKAD? Žene su poludjele za jednostavnim odjevnim predmetom, čak ima svoj profil na Instagramu

 Instagram

Bilo da je to kožna jakna, torba, antilop suknja ili par ubojitih čizama, svake sezone neki Zarin odjevni predmet poprima kultni status. Ove jeseni to je nedvojbeno plavo-bijeli kaput, koji je toliko popularan da je dobio svoj hashtag na Instagramu, a “šeraju” ga žene diljem Europe.

Hashtag #thatcoat nastao je iz neobaveznog razgovara dviju prijateljica, “which coat, that coat” (koji kaput, taj kaput) i u samo nekoliko dana raširio se Instagramom poput epidemije.

Ima ga i u Zarinim trgovinama kod nas, cijena mu je 549 kuna, a omiljen je svima. Nose ga i djevojke i bake. Fotografije na Instagramu prikazuju žene koje ga nose na autobusnim postajama, u šoping-centrima, majke koje dočekuju djecu ispred škole.

Trend je pokrenula jedna Londončanka Alice Frances, koja je komad high street brenda prva uočila na nekoliko žena.

“Moja sestra i ja smo ga neprestano viđale po londonskim ulicama, infiltrirao se u sve dobne skupine. Objavile smo prvih nekoliko fotografija, onda su nam slike počeli slati prijatelji, pa čak i potpuni stranci”, ispričala je za britanske medije Alice Frances.

Inače, profil je u samo nekoliko dana prikupio više od tisuću pratitelja i ljubitelja Zarinih trendi komada, a vi ga možete zapratiti na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:48