U NEDJELJU, 28. TRAVNJA

FOTO: JESTE LI ZA PLES? Zagrebački studio Edite Cebalo daruje besplatne satove: Nemate svoju opremu? Samo odjenite usku odjeću i deblje čarape!

 
 Plesni Studio Edite Cebalo

Diljem svijeta u ponedjeljak, 29. travnja, obilježava se Svjetski dan plesa, a studio Edite Cebalo i ove godine dio je globalnog plesnog pokreta.

Lani su pokrenuli akciju "Ja sam za ples" u sklopu koje su otvorili vrata svojega studija i poklonili besplatne satove plesa. Odaziv je bio odličan, pa su odlučili učiniti isto i ove godine.

Plesni Studio Edite Cebalo

Zato u nedjelju, 28. travnja, poklanjaju dva sata baleta. Početnici, odnosno oni koji o baletu ne znaju ništa, dobrodošli su u 10 sati na svojih sat vremena plesa. Jednako toliko trajat će sat i za one naprednije, koji počinje u 11. Svi oni koji žele vidjeti kako izgleda sat u sklopu kojega se pleše na špicama i radi se koreografija za nastup (koji se očekuje u lipnju), mogu u dvoranu zaviriti u 12 sati.

Za sve satove potrebno se samo prijaviti u studio - ili preko Facebooka ili na telefon 099 68 99 179. Svi oni koji imaju plesnu opremu, mogu je ponijeti, no ako je nemaju, dovoljno je odjenuti usku odjeću i deblje čarape.

Više informacija može se pronaći na eventu grupe.

Plesni Studio Edite Cebalo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:24