PINK KOMBINACIJA

FOTO: JOŠ JEDAN VELIKI USPJEH DOMAĆEG DIZAJNERA Slavna pjevačica odabrala je Zigmanov kostim za najiščekivaniju modnu reviju godine

 
 Profimedia, TEMP Sipa Press

Domaći dizajner Juraj Zigman još je jednom dokazao da njegovi komadi apsolutno idu uz bok svjetskim imenima. Njegova je kreacija zablistala na pozornici najiščekivanije modne revije godine - one donjeg rublja Victoria’s Secret.

Jedna od izvođačica, američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha, nastupila je u kreaciji poznatog hrvatskog dizajnera, kričavo ružičastoj, kreiranoj posebno za nju.

Riječ je o upečatljivoj pink kombinaciji koja se sastoji od bodyja i dugačke jakne koja je podsjećala na plašt. Jaknu u sredini drži istobojni remen, a stražnju stranu krasi predimenzionirana mašna.

Zigman i Bebe Rexha već su surađivali više puta. Prošle je godine pjevačica u nekoliko navrata na svjetskoj turneji nastupala u njegovim kreacijama.

FOTOGALERIJA: Nastup Bebe Rexhe u Zigmanovoj kreaciji

Bebe Rexha nije jedina zvijezda koja se zaljubila u Zigmanove modele. Prošle je godine popularni britanski ženski bend Little Mix nastupao u njegovim kreacijama, a nisu mu odoljele ni pjevačice Fergie i Pabllo Vittar, profesionalna hrvačica Sasha Banks, Nicki Minaj i druge.

Nicki Minaj je u kolovozu ove godine nastupila na dodjeli glazbenih nagrada MTV Video Music Awards u Zigmanovom zlatno-crnom korzetu upotpunjenom ružičastim plaštom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:25