PRIJE I POSLIJE

FOTO: KAKO JE OVO MOGUĆE? Djevojka u samo nekoliko minuta snimila nevjerojatnu transformaciju svoje figure

 Instagram

Sophie Kay iz Londona ima 27 godina i radi kao osobna trenerica, a piše i blog o fitnessu. Kako piše Independent, dosta joj je laži o njezinoj struci pa se s nekima od njih odlučila obračunati na svom blogu.

Objavila je tako dvije fotografije, jednu pored druge, koje na prvi pogled odaju dojam kao da je riječ o klasičnim 'prije i poslije' slikama koje služe kao dokazni materijal da je netko smršavio ili nabacio koji mišić.

No, u ovome je slučaju riječ o slikama koje su zabilježene u razmaku od samo nekoliko minuta.

Kako je to moguće?

Sophie je nakon prvog selfieja ugasila svjetlo u sobi, obukla je drugo donje rublje, okrenula se tako da u kadar uđe njezino najbolje izdanje, pritom je napnula mišiće i fotografiji dodala jedan od filtera koje nudi Instagram.

Cilj joj je bio pokazati da selfieji, baš kao ni 'prije i poslije' fotografije, ne prikazuju uvijek ono što netko tvrdi da prikazuju. A slike nečije nerealno dobre linije česta su pojava u svijetu fitnessa. Sophie kaže da je to nešto najgore što postoji.

'Najviše me nervira kada djevojke i mlađe žene vide neku 'instacuru' pa si u glavama stvore ideju da bi i one htjele tako izgledati bez da u obzir uzmu vlastite genetske predispozicije, životne stilove i tipove tijela. Moj je moto pomoći svima da budu ono što oni doista mogu postići, a ne ono što netko drugi može postići', kaže Sophie i upozorava da pločice na trbuhu znače da je nečija tjelesna masnoća dovoljno mala da se abdominalni mišići vide.

'Cure, ako budete imale tako mali postotak masnoće, to bi vam moglo poremetiti mjesečni ciklus', navodi Sophie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 11:39