STIL BRUNE ESIH

FOTO: KAKO SE OBLAČI HRVATSKA MARINE LE PEN Mjesecima zbog politike puni naslovnice, a u stilu je otmjena, umjerena i drži se pravila 'manje je više'

 
 Cropix

Političarka Bruna Esih iz stranke 'Neovisni za Hrvatsku' ovih tjedana puni naslovnice medija nakon što je njezina stranka koju vodi sa Zlatkom Hasanbegovićem potpisala sporazum s Milanom Bandićem i HDZ-om. Naglasila je da nije riječ o koaliciji, već o programskoj suradnji jer 'svatko zadržava svoj vlastiti politički identitet i točke programa da ih zagovara kroz sljedeće četiri godine.' Esih je bila kandidatkinja na lokalnim izborima u lipnju, a ona i Hasanbegović izabrani su kao zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Inače, ranije ovog mjeseca je Hrvatski ured Zaklade Konrad Adenauer objavio analitički izvještaj o aktualnoj situaciji na hrvatskoj političkoj sceni, u kojem je spomenuo Brunu Esih, te su je opisali kao “hrvatsku Marine Le Pen”. zbog izrazito desnih stavova.

No, kraj svih događaja koji je se tiču na političkom polju, Esih još nije uspjela privući pozornost modnih kritičara. Jedan od mogućih razloga može biti i taj što se ova političarka u svom stilu drži onog zlatnog pravila "Manje je više!"

Kombinacije su joj uvijek vrlo jednostavne, uske, no nikako previše, a voli sivu, crnu, smeđu i bijelu boju. Drži se, dakle, nekih "osnovnih stvari koje bi svaka žena trebala imati u ormaru".

Stil joj je općenito otmjen, igra na sigurno, a ako je u sabornici ili skupštini obavezno se na njoj nađu sakoi, karirane ili bijele košulje, a tek rijetko traperice i malo više potpetice.

Što se tiče jesenskih izdanja, voli duge kapute u zemljanim bojama.

Donosimo kombinacije koje sažimaju njezin modni stil!

Zagreb, 170317. 
Bruna Esih, saborska zastupnica i buduca nezavisna kandidatkinja za gradonacelnicu Grada Zagreba.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX
Tijekom fotografiranja pred lokalne izbore, preko iste kombinacije kao na prijašnjoj fotografiji, samo j3e nabacila dugi i jednostavni bež kaput. Voli smeđe i zemljane tonove

Zagreb, 210515.
Bruna Esih, izaslanica predsjednice na Bleiburgu.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX
Ovo je fotografija Brune Esih iz 2015. godine, a stil se do danas nije puno promijenio. Cropixove fotografe dočekala je u trapericama i bijeloj košulji, što joj je vjerojatno jedna od dražih kombinacija.

Zagreb, 090617. 
Sabor.
Redovita sjednica Sabora.
Na fotografiji: Zlatko Hasanbegovic i Bruna Esih.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Na redovitoj sjednici u lipnju, Esih je još jednom zapečatila da se voli obući jednostavno i "službeno". Crne hlače i crni sako obukla je uz običnu bijelu majicu i tenisice. Od detalja jako često nosi naušnice, a kosu najradije nosi ravnu.

Zagreb, 290617. 
Cirilometodska ulica.
Prvi pokusaj konstituiranja Gradske skupstine grada Zagreba.
Na fotografiji: Bruna Esih, nezavisna zastupnica i Zlatko Hasanbegovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Prvi pokušaj konstituiranja Gradske skupštine grada Zagreba (29.6.2017.) Esih je imala crne hlače, bijelo crnu košulju i bijeli dugi sako. Svezala je rep. Voli jednostavne kombinacije.

Zagreb, 170317. 
Bruna Esih, saborska zastupnica i buduca nezavisna kandidatkinja za gradonacelnicu Grada Zagreba.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX
Za fotografiranje dok je bila buduća nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, Bruna Esih je došla ležerno obučena. Traperice i kariranu košulju kombinirala je uz smeđe čizme, smeđi remen i sivi sako.

Maribor, 271016. 
Predsjednici Vlade i Sabora RH, Andrej Plenkovic i Bozo Petrov, odali pocast zrtvama masovne grobnice Huda Jama u Spomen parku Dobrava. 
Na fotografiji: Bruna Esih.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX
Kad je došla odati počast žrtvama masovne grobnice Huda Jama u Spomen parku Dobrava, Esih se odlučila za dugi bež kaput i među torbu.

Zagreb 211016.
Trg svetog Marka. 
Pocetak sjednice Sabora na kojoj  se raspravlja o Prijedlogu zakona o dopunama Zakona o lokalnim izborima. 
Na fotografiji: Bruna Esih.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX
Bruna Esih

Zagreb, 141016. 
Markov trg.
Sabor.
Konstituirajuca sjednica 9. saziva Hrvatskog sabora.
Na fotografiji: Bruna Esih.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Esih je na konstituirajućoj sjednici 9. saziva Hrvatskog sabora bila u haljini sa šarenim cvjetnim uzorkom, u čemu je se rijetko može vidjeti.

Zagreb, 210517.
Lokalni izbori 2017.
Restoran Mostovi.
Pracenje izbornih rezultata u stozeru kandidatkinje Brune Esih.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX
Šminka i frizura Brune Esih uvijek su bile umjerene, nikad ne bira jarke ruževe, već naglasi usne nježnom bojom, tušem i čistim tenom. Kosu je za izbornu noć lagano nafrčkala, a nosila je svoj "zaštitni znak" - velike naušnice

Zagreb, 100717.
Drugi propali pokusaj konstituirajuce sjednice Gradske skupstine grada Zagreba nakon lokalnih izbora. Sjednica se trebala odrzati u 10 sati, a zbog nedostatka kvoruma odgodjena je za 13h.
Na fotografiji: Bruna Esih.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:52